לא על בסיס יומיומי... אבל כן.את קונה מהמכונות האלה?
(אני לא)
ראשית, אם כך למה באמת שמים אותם שם? שנית, למה באמת לא משתמשים בזה?פוק חזי...
כמה מכונות כאלו עומדים בחניות ובחצירות בבני ברק זרוקים כגרוטאות וככלי שאין בהם חפץ
אני חושב שכדאי (לא מניסיון אישי), אבל אך ורק במקומות שחיים על הדברים הללו, כגון בית חולים או ישיבה, לא בית כנסת, לא רחוב ולא שום דבר כזה, בכל המקומות הללו מסתובבים אנשים רגילים בדרך לבית או לכולל או לתפילה או לעבודה או לכל מקום כזה, נדיר שהם יקנו פחית או חטיף, למה הם צריכים את זה?, לכן הם קונים מדי פעם, אבל בבית חולים אנשים נתקעים בלי אוכל ובלי שתייה, זקוקים למשקאות אנרגיה וכדו', ולכן הם קונים (חוץ מעצם העובדה שהם משועממים, ולכן הם קונים ), כנ"ל בישיבות בחורים חיים על פי"בא לי" ובשעות לא שעות, זה לא בית מסודר שיש בו חטיפים ושתייה וקונים במכולת וכו', אלא בחור ישיבה בא לו פתאום ב2 בלילה חטיף או בתדירות גבוהה יותר - פחית, אז הוא קונה, ולכן כדאי להשקיע בזה, אני לומד בישיבה ואני יכול לומר שמכונת הפחיות מתפקדת היטב היטב ובעל המכונה מרוויח ממנה לא קצת.לא על בסיס יומיומי... אבל כן.
חשבתי לשים את זה בעבודה של אשתי / בישיבה / וכדו'.
תודה על הפירוט!אני חושב שכדאי (לא מניסיון אישי), אבל אך ורק במקומות שחיים על הדברים הללו, כגון בית חולים או ישיבה, לא בית כנסת, לא רחוב ולא שום דבר כזה, בכל המקומות הללו מסתובבים אנשים רגילים בדרך לבית או לכולל או לתפילה או לעבודה או לכל מקום כזה, נדיר שהם יקנו פחית או חטיף, למה הם צריכים את זה?, לכן הם קונים מדי פעם, אבל בבית חולים אנשים נתקעים בלי אוכל ובלי שתייה, זקוקים למשקאות אנרגיה וכדו', ולכן הם קונים (חוץ מעצם העובדה שהם משועממים, ולכן הם קונים ), כנ"ל בישיבות בחורים חיים על פי"בא לי" ובשעות לא שעות, זה לא בית מסודר שיש בו חטיפים ושתייה וקונים במכולת וכו', אלא בחור ישיבה בא לו פתאום ב2 בלילה חטיף או בתדירות גבוהה יותר - פחית, אז הוא קונה, ולכן כדאי להשקיע בזה, אני לומד בישיבה ואני יכול לומר שמכונת הפחיות מתפקדת היטב היטב ובעל המכונה מרוויח ממנה לא קצת.
מקווה שהסברתי את עצמי טוב, ושוב אני לא מדבר מניסיון אישי אלא מהיגיון אישי.
בהצלחה.
נ.ב. מכונת חטיפים אין לנו בישיבה, אם זה משנה לך ותרצה להביא, אולי אדבר על זה עם הממונים על כך בישיבה.
זה שאתה בארה"ב הבנו כבר מהקמפינג ,תודה על הפירוט!
אכן זה ההיגיון עליו בגינו עלה הרעיון במוחי. אני מנסה לראות אולי יש נקודות שיסייגו את הרעיון.
אני בארה"ב, אז קצת מסובך בשבילי להפעיל כזאת מכונה בארץ...
אם כבר תרבות הצריכה האמריקאית תהווה כר נרחב יותר למכירות...זה שאתה בארה"ב הבנו כבר מהקמפינג ,
אבל מה, בארה"ב אין בתי חולים וישיבות?
וחוץ מזה ששוב, כמו בקמפינג גם כאן, ארה"ב זה תרבות אחרת, כל מה שכתבתי זה על התרבות הישראלית, אינני יודע אם זה נכון בארה"ב, יכול להיות שבארה"ב האנשים יותר קונים ברחובות, ויכול להיות שבארה"ב הבחורי ישיבות שונים גם הם, קבל את הסתייגותי.
נו, אז הפוך, קח את כל התגובות המתנגדות פה ותסייג אותן, כי תרבות הצריכה בארה"ב יותר מופרעת, וקח את כל התגובות התמוכות פה ותרחיב אותן, מאותה סיבה.אם כבר תרבות הצריכה האמריקאית תהווה כר נרחב יותר למכירות...
בישיבה שלמדתי בה (בארה"ב), מישהו הניח שם מכונת חטיפים ושתיה. לא יודע, אבל אולי הוא כבר בפורבס?!
הבעיה היא שחוץ ממך, לא קיבלתי כאן תגובה מפורטת. וגם אתה לא ענית מהניסיון אלא מההיגיון.נו, אז הפוך, קח את כל התגובות המתנגדות פה ותסייג אותן, כי תרבות הצריכה בארה"ב יותר מופרעת, וקח את כל התגובות התמוכות פה ותרחיב אותן, מאותה סיבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: