עזרה מי שמעוניין להתאמן על קרב מגע באיזור בני ברק פרדס כץ

אשר גרין

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
מי שמעוניין להתאמן על קרב מגע באיזור בני ברק פרדס כץ שיפנה אלי באישי מדובר על קורס קרב מגע שעולה לקנות את הדיסק בסך הכל כ 100 ש"ח ואח"כ להתאמן, בניגוד לקורס מלא שכל שיעור עולה כסף מדובר על תשלום מגוכח של כ100 שקלים ואח"כ להתאמן בחינם ואני רכשתי את הדיסק ואני ממליץ עליו אבל כדי ליישם אותו חיבים להתאמן עם מי שראה אותו, מתאים לכל הגילאים מי שמעוניין שיפנה אלי באישי או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אני בן 20 בערך אבל לא הכפת לי להתאמן גם עם בן 10 וגם עם בן50 העיקר שיראה את הדיסק.
מעוניין להיתאמן בקליל אבל רציני וגם תחביב ופשוט להגנה עצמית למקרה שהמדינה שלנו תתמוטט חלילה שכל אחד יוכל להגן ע"ע כמובן עם ביטחון בהשם

בנמלך

משתמש פעיל
ואם נוגע במפרקים לכאורה זה פחות משני מטר, לא?
על כל פנים, חשבתי שמן הנכון להזכיר שאנחנו לא בימים רגילים, וזה נאסר כרגע .
מי יתן ונשוב לימים כתקנם, בעולם מתוקן.

אשר גרין

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
חברה תודה על הבדיחות.;) אבל זה לא מצחיק
1} מדינת ישראל עלולה ליפול עם כל המריבות המטופשות פה במדינה בין הימין לשמאל ואז נצטרך להגן על עצמינו.
2} מה שמשרד הבריאות אסר לא כולל שני חברים שמתאמנים אלא רק משהוא רשמי.
ומי שמעוניין שיפנה אני לא הייתי בחו"ל {אני צריך את השחרור הזה כדי ללמוד יותר טוב ולשכוח מכל הפחדים} ושלוחי מצווה אינם ניזוקים

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אני לא יודע אם נצטרך להגן על עצמינו או לא, דבר אחד בטוח אני קודם כל נוסע לבני ברק לאיזור פרדס כץ, לסגור חשבון עם בחורצי'ק שחושש על עורו :)

אשר גרין

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
חחחחח רוצה לבוא מכות בוא אליי חחחחח
עד שתבוא אני יעבור על הסרטון האכזרי איך מנטרלים מחבל עם סכין

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה