אברהם ישעיהו
משתמש חדש
רשימה הכוללת למשל מה שזכור לי שהאלבום תמונות של החתונה נמצא בארון שם ושם וכו' ועוד ועוד
אשמח מאוד אם מישהו יעלה את זה פה
זה לא בדיחה שמעתי מזוג שמתגורר בצפת והשכירו את דירתם לשבת ולפתע השוכרים מתקשרים שחיפשנו ולא מצאנו את התמונות של החתונה איפה הם?רשימה הכוללת למשל מה שזכור לי שהאלבום תמונות של החתונה נמצא בארון שם ושם וכו' ועוד ועוד
ממש לא נחמד לקבל דירה עם כאלו רמזים אפי' שנכתב בהומור.ברוכים הבאים
אנו שמחים שבאתם להתארח בדירתנו בשבת. [טוב, לא ממש שמחים, אבל לא היה נעים לנו מהמארחים שלכם. באנו לבקש מהם 4 ביצים, ושתי דקות אחרי שהם נתנו לנו במאור פנים ('לא צריך להחזיר') - הם באו לבקש את הדירה שלנו לשבת, אז...]
השארנו על השולחן חטיפים ושתייה להנאתכם. [יהיה מאוד נחמד אם תשאירו את זה סגור].
את המחם צריך להעביר למצב שבת [וזה לא אומר שאתם יכולים לגמור לנו את החלב].
אפשר להשתמש במזגן [בהזדמנות זו כדאי שתציצו בחשבון החשמל שהושאר בטעות על המקרר ותבינו את הרמז].
במגירות של השידה בחדר שינה יש נעילת ילדים [אל תפתחו. יש שם את כל הפתקים החמודים שאנחנו משאירים זה לזו].
מקווים שתיהנו בשבת. [יותר נכון שלא תגרמו נזקים. שתשאירו את השירותים נקיים, שלא תפתחו את ארונות הבגדים כדי לבדוק את הקולקציה שלנו, שתזכרו להחזיר למקום כל דבר שאתם מוציאים, ושלא תשתו ישירות מהבקבוק שבמקרר].
במוצאי שבת אנחנו חוזרים מאוחר בלילה אז אין לחץ לצאת [קרי: יש לכם מספיק זמן לשקם את הבית ואפילו לעשות ספונג'ה].
שבת שלום
[לפני שאתם יוצאים תשאירו מכתב תודה ואם אפשר גם איזה ממתק. בעצם עדיף כסף]
[נ.ב. לא צריך להפוך את כל הבית, האלבום של החתונה נמצא בארון הזזה למטה בצד ימין]
לא נראה לי שמישהו פה התכוין ברצינות...ממש לא נחמד לקבל דירה עם כאלו רמזים אפי' שנכתב בהומור.
דיי לא לקחת ללב ....ממש לא נחמד לקבל דירה עם כאלו רמזים אפי' שנכתב בהומור.
פעם פעם הייתי צעיר, שעיר, והעולם היה מקום מסעיר.@Natan Galant מתאים לך לכתוב דבר כזה, לא?
אההה לא כתבת? אז תכתוב עכשיו!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: