שמעתי על משהו במרכז שטנר בכנפי נשרים בירושלים
קומה שלמה לחתנים
קומה נוספת לכלות
ויש שם הכל:שמלות כלות, פאות וכו׳ (נגיד לא עושים שם פאות, אבל מקבלים מחיר טוב למי שהולכת דרכם..., לדוג׳ פאה של מירי קופולוביץ ב8.5 וכו׳)
לא יודעת פרטים מדוייקים, אוכל לברר
בהחלט כן. יש להם רק מוצרים איכותיים מחברות מוכרות ובאותה רמה של גמ"ח הכלות יד גיטל. לדוגמה: פריד, סולתם, פנדה, וכו'. באמת שווה ביקור.וחוץ מפאות ושמלות, המוצרים עצמם שווים?
תודהבהחלט כן. יש להם רק מוצרים איכותיים מחברות מוכרות ובאותה רמה של גמ"ח הכלות יד גיטל. לדוגמה: פריד, סולתם, פנדה, וכו'. באמת שווה ביקור.
מאיפה זה?מאילת ועד מטולה
לחתן וגם לכלה
ביום וגם בלילה
נשמחה ונגילה
פשיללללה
יאאלללה
אינשאללללה
פתוח גם עכשיו.משהי יודעת אם מתחם פרקטי פתוח גם עכשיו בקורונה?
צריך לבקש מהסמינר / ישיבה, זה תלוי בהם.וזה רק למשפחות אברכים.? או מעוטי יכולת?
של נחמי ברוינר אם אני לא טועהשל מי שמלות כלה ?
של נחמי ברוינר אם אני לא טועה
יש לה שמלות יפות ומושקעות מאוד!
והמתחם הזה באמת שווה ביקור
מקום מרווח ויוקרתי עם מחירים מוזלים ביחס לשוק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: