עזרה מי מבין בקרן פנסיה, טופס המשכיות?

נערה יהודיה

משתמש מקצוען
יש למישהו מושג
יש לי קרן פנסיה והתחלתי לעבוד אצל מעסיק חדש
המעסיק החדש דורש טופס המשכיות (כי אני רוצה להישאר באותה קרן ללא סוכן שלהם),
מה זה הטופס הזה?????
מהביטוח אמרו לי שאני לא צריכה לעשות כלום...
מישהו מבין בזה???? יודע משהו????

עט להשכיר

משתמש מקצוען
הקרן שלך פעילה?

אם כן אין צורך בטופס, המעסיק יכול להתחיל לדווח.

אם הוא מתעקש על טופס בקשי מהקרן טופס המשך חברות.

נערה יהודיה

משתמש מקצוען
תודה רבה לכם, אז כן הקרן שלי פעילה..
טופס המשכיות- זה טופס שרשום שם כמה אחוזים צריך להפקיד מצד המעסיק וכן מצד העובד, על אף שהקרן פעילה המעסיק דורש ממני את הטופס הנ"ל

עט להשכיר

משתמש מקצוען
טופס קוביות רלוונטי רק למעסיק שכבר מפקיד בפועל. זה בעצם דו"ח המפרט את אופן הדיווח בחלוקה לאחוזים למעסיק קיים.

במקרה המתואר לעיל רלוונטי המשך חברות.

zahav1

משתמש מקצוען
טופס קוביות רלוונטי רק למעסיק שכבר מפקיד בפועל. זה בעצם דו"ח המפרט את אופן הדיווח בחלוקה לאחוזים למעסיק קיים.

במקרה המתואר לעיל רלוונטי המשך חברות.
לא מדויק. אני עובדת עם מבוטחים מול מעסיק. בכל תחילת עבודה המעסיק מבקש מהקופה טופס קוביות בכדי לדעת את קוד הקופה באוצר וכל הפרטים הרלוונטים להפקדה. וכמובן גם את האחוזים להפרשה. במידה וחמבוטח יש מס קופות וחלוקת שכר בינהם זה יהיה מצוין גם בטופס הנ"ל.
בנתיים לא נתקלתי במעסיק שויתר על טופס זה

נערה יהודיה

משתמש מקצוען
לא מדויק. אני עובדת עם מבוטחים מול מעסיק. בכל תחילת עבודה המעסיק מבקש מהקופה טופס קוביות בכדי לדעת את קוד הקופה באוצר וכל הפרטים הרלוונטים להפקדה. וכמובן גם את האחוזים להפרשה. במידה וחמבוטח יש מס קופות וחלוקת שכר בינהם זה יהיה מצוין גם בטופס הנ"ל.
בנתיים לא נתקלתי במעסיק שויתר על טופס זה
האמתי שהמעסיק הקודם שלי כן ויתר על זה,
אבל במעסיק החדש הנוכחי היא אמרה לי שהיא חייבת את זה!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה