דוקו לא מומלצים?יש לי ניסיון בזה, ולדעתי - רק גלסבה. נגן איכותי ביותר, עם תמיכה בכל הפורמטים (הנגנים האחרים תומכים רק ב- MP3).
זה אמנם בלי מסך מגע, אך הרבה פחות מסורבל, קטן וקומפקטי.
1. מסך צבעוני עם עיצוב מרהיבומה זה גלסבה? יש לך אפשרות לצרף תמונה? מה האפשרויות שיש בו?
העתקי את הכל מהדף הזה...תודה רבה על כל הפירוט
באיזור 150 עד 180 - יש כמה דגמים.כמה עולה כזה נגן?
אין על ביזנס פלוס!!!אני ממליץ על ביזנס פלוס יש לי אותו יותר משנה וחצי והוא עובד מצויין הממשק שלו יותר נוח מהגלסבה,
הוא חצי טאצ' (רק המקשים).
(מידיעה:אחד הנגנים הנמכרים ביותר, דיברתי עם עם בעל חנות שמוכר אותו הוא אמר לי שזה הנגן שהכי פחות חוזר עם תקלות).
אפשר פירוט מה יש בביזנס פלוס? ותמונה?
תודה רבה חיפשתי את זה, היה לי פעם את זה ונאבד לי@ירושלמית0 הנה מפרט על הגלסבה וקישור להזמנה מחו"ל
נגן MP3 C50
עדכון כ' אלול תשע"ט לקרוא עד הסוף גם את הפרק על הדגם המשופר יותר וההשוואה בין 2 הדגמים! למעבר לחצו כאן. לכל שאלה ניתן לפנות לניק @כותב מוסמך בפורום פרוג. בסיעתא דשמיא נגן MP3 מעולה! לאחר שכתבתי על זה הרבה תגובות באשכולות שונים, והיו הרבה שאלות, ואין לי כח כל פעם להתחיל מחדש, אני יוצר קובץ עם...docs.google.com
יש אפשרות ליצור בו רשימות השמעה? ולשנות בו שמות של שירים?1. מסך צבעוני עם עיצוב מרהיב
2. מעל 25 שעות בטרייה
3. מדד פסיעות
5. הקלטה מקצועית – טייפ מנהלים
6. תומך בכרטיס 64 ג’יגה
7. שעון כל הזמן על המסך
8. פרטי בעל הנגן על המסך
9. עם/בלי רדיו
10. תפילות ושאר ספרים
11. אחריות מלאה לשנה
12. שפות: עברית, אידיש, אנגלית, ועוד שפות.
13. הנגן המבוקש , סוף סוף חזר שוב לחנויות!
14. חיבור לבלוטוס
15. מוזיקה ושמיעה איכותית מאוד למבינים בסאונד
16. שמירת מיקום בשיר / שיעור (עד 10 מקומות)
מה עוד?
1. שעון מעורר מובנה בנגן
מגיע עם הנגן:
אוזניות
חוט לתלייה
ספר הוראות
נגן גלסבה 8 סאמויקס 8GB עם בלוטוס ורדיו - כל פה
נגן MP3 סאמוויקס “גלסבה 8GB” ✔ GB8 זיכרון פנימי ✔ חריץ הרחבה לכרטיס ✔www.kolpo.co.il
יש אז זה לא במגע?ביזנס פלוס - UNR מותג החשמל והגיהוץ
נגן מדהים איכות שמיעה נקייה רמקול מגיע עם 8GB הנגן תומך עברית בלוטוס 4.0 30 שעות עבודה הרחבה עד 128 GB הקלטה איכותית מסך 2.4' 28 שפות שונות אפשרות נעילת מסך רדיו עם או בלי שנה אחריות יבואן רשמיwww.mutagunr.co.il
- זיכרון פנימי 8 GB
- חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון עד 64GB
- שמיעת מוזיקה , הרצאות , ושיעורים (אקולייזר,סימניות,רשימות השמעה,שמיעה מהירה)
- הקלטה – טייפ מנהלים
- בלוטוס 2.1
- מסך צבעוני
- ספרי קודש וספרים
- שעון תאריך , שעון עצר
- שעון מעורר
- לוח שנה לועזי
- גוף מתכתי חזק
- כפתורי מגע (טאצ')
- רמקול מובנה
- ניתן להשיג בחנויות מגן סיליקון / מגן ספר
- בטרייה נטענת – לאחר טעינה מלאה מחזיק כ-30 שעות
- מעבד מהיר
- מסך גדול 2.4 אינץ
הלחצנים כן מגע?הלחצנים כן, המסך לא.
ואין בייסיק פלוס לא מגע?הלחצנים מגע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: