אופיס 365 מי יכול לתקן לי משהו קטן בקובץ אקסל?

חיבור*

משתמש מקצוען
יש לי קובץ אקסל של חישוב שעות עבודה.
הבעיה שלו שהחישוב נתונים מוגדר רק על שורה 99. נתונים שהוזנו משורה 100 לא נכנסים לחישוב.
אודה מאוד למי שיודע איך לסדר את זה שיתקן עבורי את הקובץ שיחשב נתונים לפחות עד שורה 300.
מצורף הקובץ. (לשנות סיומת ל xlsm)
תודה גדולה!

קבצים מצורפים

• שעות עבודה.mp3
    KB 25.2 · צפיות: 28

by6199

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אמור לעבוד

קבצים מצורפים

• שעות עבודה.mp3
    KB 25.3 · צפיות: 22

חגי פאהן

משתמש סופר מקוצען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
בעזהי"ת

עוד משהו חשוב:
לסמן בעמודה D כמה שורות לפני 99, ולתפוס אותו מהפינה השמאלית למטה ולגרור עד 300.
upload_2018-6-23_23-59-53.png

גם ל-E לעשות ככה, אבל זה לא חובה בשביל הסיכום לתשלום.

חיבור*

משתמש מקצוען
עשיתי את שני הפעולות והתוצאה שיוצאת בעמודה D לאחר שאני מזין את שעות העבודה היא שגיאה
#REF!

משה מנחם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
אגב, במקום לשנות כל פעם את הסיומת, אפשר להעלות לפורום xls

אתה יכול לעשות את זה לבד ע"י שתיכנס ב-סכום אוטומטי ואז לבחור ב- (SUM) ואז לבחור את כל הטור שאתה רוצה שיכנס ל- סה"כ דהיינו במקרה שלך עמודה E.
וכן הכי קל זה לעמוד על המשבצת השניה בעמודה D (משום שבמשבצת D1 רשום תאריך התחלה וכו') ולמטה בצד שמאל יש סימון קטן כמו + תפוס אותו וגרור אותו עד איפה שאתה רוצה (רק אל תעבור לעמודה אחרת באמצע הגרירה שאז זה יבלגן את העסק,) אח"כ עבור גם לעמודה E ואז זה יעבוד לך מצוין.

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה