דרוש מידע מי טס לאחרונה לחו''ל - איזה בדיקת קורונה צריך ?

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
זה תלוי במדינה אליה את נוסעת.
תוכלי למצוא מידע באתר למטייל לפי המדינה המבוקשת.

animator

משתמש פעיל
מידע מטיסה השבוע:
ביציאה לחו"ל תלוי במדינת היעד, ז"א יש מדינות שמספיק תעודת מתחסן ויש מדינות שידרשו בדיקה פחות מ72 שעות לטיסה.
בחזור יש לבצע גם בדיקה לפני הטיסה (פחות מ72 שעות לפני הטיסה) וגם בדיקה שתבוצע בנתב"ג ע"י: Check2Fly
ניתן להרשם מראש באתר בעלות של 80 ש"ח או 100 ש"ח בנתב"ג.

blimi

משתמש פעיל
צילום מקצועי
החל מ 1.6 יש צורך בבדיקת קורנה בתשלום 72 שעות לפני הטיסה,
בדיקות של הקופת חולים לא מתקבלת.
בהצלחה

הדסדס

משתמש מקצוען
הבדיקות היום ממש יקרות. תבדקו את האופציה של נתבג בהזמנה מראש. זה הכי זול אבל ברגע האחרון אין תורים ובבדיקות המהירות שלהם מאד יקר

blimi

משתמש פעיל
צילום מקצועי
הטיסה שלנו היתה השבוע ב1.6.2021
אחרי בירור עשינו בדיקות בשדה התעופה, 2 חברים שעשו בקופת חולים ( מכבי) לא יכלו לעלות לטיסה.
טיסה נעימה

הר סיני

משתמש פעיל
אני טסתי לניו יורק ביקשנו מני בדיקת קרונה שלישית 72 שעות לפני הטיסה וזהו
ובחזור בדיקת קרונה לפני הטיסה בניו יורק וכאן בארץ מיד לאחר הנחיתה בנתב"ג

אביודה

משתמש מקצוען
הבנתי שאנשים מצליחים "לסדר" בחינם בדיקות בחו"ל. צריך אולי לפתוח מאגר כזה של כל מדינה לטובת כולם.
אני מדברת כמובן על הבדיקות בחו"ל זה הרי רק בשביל להראות לחברת התעופה לפני העלייה ולא נבדק רציני וגם אין דרך לדעת שזה לא...

צ'ייסר

משתמש מקצוען
הבנתי שאנשים מצליחים "לסדר" בחינם בדיקות בחו"ל. צריך אולי לפתוח מאגר כזה של כל מדינה לטובת כולם.
אני מדברת כמובן על הבדיקות בחו"ל זה הרי רק בשביל להראות לחברת התעופה לפני העלייה ולא נבדק רציני וגם אין דרך לדעת שזה לא...
אכן אנשים עושים את זה (למשל בדובאי מידיעה)
השאלה היא אם תמצאי מתנדבים שינסו לבוא
לטיסה עם בדיקה שהדפסת להם..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה