יש משהו לא מאוזן בין שני הטורים בהזמנה
אחז ריק מאוד
והשני עמוס במיוחד
תודה רבה.יפה מאד.
חסידי ומרשים.
אם ההזמנה עדיין לא הודפסה, הייתי מציעה לשפר קצת את סידור הטקסט -
הטקסט מדי גדול ואין מספיק חללים סביבו, צריך להחליט מה להגדיל ומה להקטין יותר כדי ליצור מעט מתח וקונטרסט.
כדאי לצפות בסרטון הסבר של אליהו פריד:
https://www.prog.co.il/threads/אשכול-מרוכז-של-סרטוני-ההדרכה.481565/#post-6887535
השער בהזמנה? בפנים?יפה מאוד
הייתי מורידה את השער שברקע.
זה נראה מיותר ומפריעה לקריאת הטקסטהשער בהזמנה? בפנים?
מדוע?
תודה רבה.זה נראה מיותר ומפריעה לקריאת הטקסט
אולי רק בערבה הייתי משאירה.
אכן, לא יודע למי יש שם סבלנות...למינציה? אחד אחד?
תודה רבה, כיף לקבל פידבקים ממקצוענים.כמה השקעה!
אהבתי את שילוב הצבעים. נראה טוב!
ככל הנראה נעצב בסוף את ההזמנה לאורך ובטור אחד. אמור לפתור את הבעיה.מצטרפת להערות על הצפיפות בהזמנה.
בתחילה - באמת כמו שראיתם שלחתי ללקוח סקיצות רבות של לוגואים שאולי מתאימים יותר לאירוע שכזה. הלקוח נהנה, אבל ראיתי שזה לא מספיק, הוא לא היה מבסוט.הלוגו מסקרן אותי.
ממה שאני מכירה - הסגנון של השערים משמש למודעה שלימה, לא ללוגו.
הסקיצות הקודמות מזכירות יותר לוגו לדינר חסידי.
בגדול, סמלים מוכנים מאלמנטריק/ חסידיש פלוס שאת חלקם שיפצתי. יש גם כמה שבנויים מעיטורים וקטוריים וכדו'.אפשר לשאול מאיפה סמלים עם השערים , הווילונות..
זה סמלים מוכנים ששפצת? או יצרת?
לדעתי זה יותר מידי - להשתמש בפונט הזה לכ-ל המלל.עוד משהו קטן, עם הפונט החדש - מלכות של @חסידיש פלוס
מצטרףלדעתי זה יותר מידי - להשתמש בפונט הזה לכ-ל המלל.
כדאי לנסות להשתמש בפונט זה רק לשורות כמו 'כ"ק אדמו"ר שליט"א' ולשאר המלל להשתמש בפונט תורני אך לא מעוטר.
רציתי בדיוק לציין את ליבורנה - אך זה נשמט משום מה בהודעה...מומלץ להשתמש בליוורנה של פונטביט שמהווה את הבסיס לפונט מלכות של חסידיש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: