בשבוע שעבר היו משלוחים חינם, אם תצליחי להסתדר עוד כמה ימים, כדאי לחכות לכריסטמס בטח יהיה שוב משלוח חינם.אני רוצה לעשות מחר הזמנה לב"ב אם מישהי רוצה להצטרף ולהתחלק בדמי משלוח (33.18 ש"ח להזמנה) מוזמנת ליצור קשר באישי
זה לא היה שבוע שעבר זה היה לפני חודש ב25.11, תודה על העיצה אולי אחכה עוד שבוע.בשבוע שעבר היו משלוחים חינם, אם תצליחי להסתדר עוד כמה ימים, כדאי לחכות לכריסטמס בטח יהיה שוב משלוח חינם.
קיבלתי מייל והזמנתי לפני שבוע ללא דמי משלוח, בנוסף למבצע שהיה ב-25.11, אולי כי אני לקוחה vip?זה לא היה שבוע שעבר זה היה לפני חודש ב25.11, תודה על העיצה אולי אחכה עוד שבוע.
קניתי מוצרים מקבילים למה שאני משתמשת, אחד על אחד.סליחה מה אתם קונות מהאתר הפולני ואיזה מציאות יש שם?
האמת היא שגם אני קיבלתי מייל כלקוחה טובה שלהם ולא טרחתי לבדוק, אולי גם לי יש משלוח חינם...קיבלתי מייל והזמנתי לפני שבוע ללא דמי משלוח, בנוסף למבצע שהיה ב-25.11, אולי כי אני לקוחה vip?
המסיר איפור שקנית ,הוא טוב ?מסיר איפור מוכרים קטן ב25 ש"ח קניתי גדול ב12 ש"ח)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: