עזרה מישהו שמבין בדוחות למס הכנסה

לירז קנימח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אם בשנה נכנס לי מעוסק פטור (התחלתי) 1500 שקל לשנה האם אני חייבת בהצהרת הון ודין וחשבון? כי לפי המכתב שאני מקבלת אני לא חייבת כי אין לי הכנסה גבוהה העסק, אבל באתר כתוב שלא הצהרתי ואני מאוד מפחדת מזה

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2020-04-22 at 12.42.06.jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-22 at 12.42.06.jpeg
    KB 101.5 · צפיות: 10

שכירה

משתמש רשום
שימי לב את חייבת בהגשת דוח אך לא מקוון... זה מה שבא המכתב לומר.
הצהרת הון כנראה שגם יבקשו ממך, בדר"כ מבקשים בשנת פתיחת העסק.
אבל את יכולה לנסות לפנות אליהם(במערכת פניות באתר) לבקש ביטול עקב כך (אני מניחה) שאין לך הרבה נכסים, ועלות הכנת הצהרת ההון תיהיה גבוהה מההכנסות מהעסק וכד'... לקשקש להם :) אולי ילך לך..

לירז קנימח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
זהו שזכור לי ששלחתי להם הצהרה ראשונה אבל שלחו לי שוב שלא עשיתי וזה מעצבן.
את מבינה בזה אולי?

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד
הייתי מציע לקרוא הרבה בפורום דין וחשבון יש שם הרבה מידע חשוב בנושא.
להלן קישור קובץ שלדעתי חובה לכל מי שמגיש דוחות בעצמו - בקובץ מופיע הדרכה מפורטת.

לא ניתן להעלות לכאן כי הוא כבד מידי מי שמעוניין לקבל את הקובץ שיפנה אלי למייל שבחתימה ולרשום בנושא "אבקש לקבל מדריך דע זכויותך"

היפי

משתמש פעיל
יש הצהרת הון ויש דוח שנתי.
דוח שנתי צריך להגיש כל שנה, וכמו שכתבו לך את לא חייבת בהגשת דוח מקוון.

הצהרת הון - בד"כ מבקשים בשנת פתיחת העסק, ואחת ל-4 שנים בהמשך.

יכול להיות שהבלבול נובע מערבוב של הדוחות הנ"ל.

לווים

משתמש מקצוען
אם בשנה נכנס לי מעוסק פטור (התחלתי) 1500 שקל לשנה האם אני חייבת בהצהרת הון ודין וחשבון? כי לפי המכתב שאני מקבלת אני לא חייבת כי אין לי הכנסה גבוהה העסק, אבל באתר כתוב שלא הצהרתי ואני מאוד מפחדת מזה
שורה תחתונה
את חייבת בהגשת דוח שנתי למס הכנס
במכצב הזה לא דובר על הצהרת הון

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה