מביאה את המשיח
משתמש פעיל
נגיד שמצאתי ארון גדול או ספה למסירה/מכירה מעיר אחרת קרובה איך אני מעבירה אותו אלי? ( בהנחה שאין לי אפשרות לפרק ולהרכיב בעצמי ולא רכב גדול שמתאים)
מה עשיתם?
מה עשיתם?
ממוצע מחירים אמור להיות עד 30-40 קילומטר כ300 ש''ח. פחות או יותר.בנתיים המחירים שבררתי יצא לא משתלם כמעט אף פעם
אני דווקא עוקבת ותופסת בזמן ולא מוצאת הובלה במחיר משתלם
כמה לדעתם שווה לשלם אם אני רוצה שולחן כתיבה גדול עם ספריה וכמה על ארון 3 דלתות?
מנסה להבין אם אני מצפה לקבל במחיר נמוך מידי או שההובלות פה יקרות ברמות
ממליצה לחפש באתר מדרג https://www.midrag.co.il/. לציין להם שהגעתם משםיש למישהו מספר של מוביל אמין, באיזור המרכז כולל פירוק והרכבה ?
תודה רבה!
כן אבל פה משלמת גם על פרוקנקודה חשובה :כל רהיט חדש שתקנה מכל חנות יעלה כמה מאות שקלים הובלה או הרכבה
בארונות עולה כ400
כך שאם קבלת רהיט מאגורה זה שווה מאד למרות שעולה הובלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: