טורטיה במילוי בטטה ופטריות בציפוי קריספי
המתכון של ג'קלין פדלון
מהדרין למנה ראשונה
לקבלת הספר של ג'קלין פדלון במייל לחצי כאן
הוספה לספר
המתכונים שלי
Tweet
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
מרכיבים
- מתכון מהמזנון הפרטי שלי
- טורטיה במילוי בטטה ופטריות
- מצרכים הדרושים
- 1 בצל קצוץ דק
- 1 בטטה בינונית
- 1 קופסת פטריות קצוצות אחרי סינון
- חתוכה לקוביות קטנות
- חצי גמבה קצוץ דק
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף אבקת פטריות
- 1 כף אבקת בצל
- חצי כפית אגוז מוסקט
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף דבש
- לטיגון
- קמח
- ביצה
- פירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום
אופן ההכנה
- 1
. - 2
1) מטגנים את הבצל יחד עם הבטטה. - 3
כ5 דק⏱ . - 4
2) מכניסים את הגמבה ופיטריות , לאחר מכן את כל השאר וממשיכים לטגן עד להתרכחות של הבטטה. - 5
3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט . - 6
4) פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים . - 7
5) מגלגלים אותם בקמח, טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מעורב עם שומשום . - 8
6) מטגנים בשמן עמוק ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילה .
אמהות מבשלות ביחד >>