דרוש מידע מישהו מכיר מלון רמדה בנתניה

א.מ.ב.

משתמש פעיל
הייתי באדר שנה שעברה היו הרבה מפונים.
הכשרות אם אני זוכרת זה רבנות מקומית
אבל יש שם משגיח שיכול לומר לך בארוחת בוקר איזה מוצרים זה בדץ או לנדא וכדו'. אצלינו הלחמים היו בית יוסף אבל הפנקייקים היו בדץ וגם מעדנים וחביתות בלי ירקות ועוד כמה דברים. המשגיח נחמד מאד ואפילו הוציא לנו דברים מהזמנה לשבת שהיו בהכשר בדץ..
המלון סביר לא משהו מדי מפואר. החדרים נקיים והנוף לים הוא עוצר נשימה אפשר לבקש שדרוג לקומות גבוהות
צירפתי תמונה מהמרפסת זה של קומה 10

קבצים מצורפים

• 20240403_145831.jpg
    20240403_145831.jpg
    3.1 MB · צפיות: 1

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מקום נחמד, שקט, נוף מהמם לים, כדאי קומה גבוהה
ארוחת בוקר אפשר חלק מהדברים המשגיח אומר על כל דבר איזה הכשר הוא, חלק בדץ חלק בית יוסף
אנשים במלון חילונים ברובם
ארוחת ערב אפשר בגלי צאנז - חביב.
יש מסעדה מהממת "היקב" כשרות חתם סופר פתח תקווה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה