מחסה לשפנים
משתמש פעיל
שמעתי על ארגון ליתומים בשם בנינו ומאוד רציתי לדעת פרטים אודותיו תודה
גם כספיליוי אישי לכל אחד ואחת בכל ימות השנה ברוחניות ובגשמיות (לא כספי) ע"י אנשי / נשות חינוך מותאם אישי לפי האופי והקהילה עם התייעצות באנשי חינוך מתוך הקהילה אליו שייך, כדי שכל אחד יקבל את מה שהיה אמור לקלבל מההורים החסרים
כןמישהו יודע אם זה גם לבנות (בעיקר אם יש דירה כמו שיש לבנים)
@הדודה מלכימישהו יודע אם זה גם לבנות (בעיקר אם יש דירה כמו שיש לבנים) ואם כן אז אשמח לדעת מה מס' הטלפון שלהם
תודה מראש למי שעונה
תוכל לשלוח לי בפרטי את המייל שלה? כי אין לי מנוי פרימיום...
כן, ויש דירה בירושלים.מישהו יודע אם זה גם לבנות (בעיקר אם יש דירה כמו שיש לבנים) ואם כן אז אשמח לדעת מה מס' הטלפון שלהם
תודה מראש למי שעונה
בגדול מיועד לציבור החסידי יותר, לאו דווקא דוברי אידיש, אבל הרוב שם כן.שלא נדע - אבל כפי הידוע לי זה מיועד למגזר מסוים דוברי אידיש בלבד.
במידה וטעיתי אודה על עדכון חוזר
בשורות טובות וכל טוב
חתונות היום הוא נותן אולם וכ''ו והוא לא נותן שוברים אלא הארגון טוב וחסד נותן חלוקה וזה בכלל לא קשו לבנינוגם כספי
חתונות, שוברי קניה בחנויות לפני החגים וכו
המנכ''ל הוא יענקי שישא יו''ר החינוך הוא ר' דוב לוי שליט''א והיו''ר הוא מאיר אקער ומאיר שמואל שישא וכ''ומי הדמות החינוכית שם מי היו''ר
לא נראה לי שזה מיועד ללטאים אלא חסידי וירושלמי ונראה לי שללטים יש גם ארגון אבל במתכונת אחרתבגדול מיועד לציבור החסידי יותר, לאו דווקא דוברי אידיש, אבל הרוב שם כן.
כן בודאי ואם את רוצה יש לי פרטים עליהם וזה נקרה בנותינומישהו יודע אם זה גם לבנות (בעיקר אם יש דירה כמו שיש לבנים) ואם כן אז אשמח לדעת מה מס' הטלפון שלהם
תודה מראש למי שעונה
אשמח לקבל את המספר של האחראית של בנותינוכן בודאי ואם את רוצה יש לי פרטים עליהם וזה נקרה בנותינו
בטח יש דירה גם לבנותמישהו יודע אם זה גם לבנות (בעיקר אם יש דירה כמו שיש לבנים) ואם כן אז אשמח לדעת מה מס' הטלפון שלהם
תודה מראש למי שעונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: