מישהו מכיר את האורגנית "קורג"?

אסתי הס

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
רכשתי לביתי את האורגנית "קורג" לאחר המלצות חמות, למטרת יצירת פלייבקים.
עם האורגנית קיבלתי חוברת הדרכה ביפנית בלבד. יש לי אורגנית יקרה ומעולה ואינני יודעת כיצד להשתמש בה: כיצד להקליט עליה את היצירה המנוגנת, כיצד להקליט בערוצים, כיצד להעביר את היצירה הסופית לאמצעי אחסון אלקטרוני אחר כגון נגן או מחשב?
אשמח לקבל תשובות או הכוונה למקור מידע אודות שאלותי. בתודה...

אריאל וו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אין "אורגנית קורג." קורג זה חברה, ויש להם המון דגמים. כדאי שתבררי בדיוק איזה דגם קנית לפני שאת מבקשת עזרה.

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אכן כפי שכותב אריאל וו, קורג היא חברת אורגנים, ויש להם סוגים מהפשוטים ביותר ועד למתקדמים ביותר.
תכתבי את הדגם ונראה האם באמת יש שם אפשרויות הקלטה, ערוצים וכו'...

בהצלחה!

אסתי הס

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
האורגנית היא של חברת קורג, דגם- PA 50
ושוב, אשמח לקבל מידע או הכוונה למקור מידע כיצד ניתן להשתמש בה באופציה של הקלטה, הקלטה בערוצים, העברת חומר מן האורגנית לאמצעי אחסון אלקטרוני כמו נגן, מחשב וכדו'.
בתודה...

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אחת האורגניות המוצלחות ביותר, סאונד שאין כמעט בשום מקום ואפשרויות אדירות.
יש לי חבר שמנגן בה וכל יומיים מוצא משהו חדש...

אסתי הס

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
תכל'ס, איך מגיעים למידע על השימוש באורגנית, בפרט בתחומים שהזכרתי...

תותים

משתמש רשום
אני משתשמש ב pa 60 שלי כמעט רק לעיבודים והקלטות מקצבים, לא מצאתי אורגנית יותר מתאימה ומקצועית מקורג.
קשה להסביר דרך הפורום לגבי ההקלטות והאינסוף אפשרויות, מה שהייתי ממליץ זה לנסוע ל'מרום' כלי נגינה, לבקש את משה (אם הוא עדיין שם) לבוא עם דף ועט ולרשום ראשי פרקים, לחזור הביתה ולהתאמן על ההקלטות כמה שיותר, מידי פעם יווצרו שאלות יותר ממוקדות ואז נוכל לענות כאן.

יש להקלטה שפה משל עצמה וכשמתרגלים אליה זה נעשה קל ומהנה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה