כללי מישהו מזהה את הוקטור הזה???

מצב
הנושא נעול.

מעוף

משתמש רשום
מדהים! גם בשביל הלוגו של שטראוס משתמשים בוקטורים...

קבצים מצורפים

• logo.jpg
    KB 132 · צפיות: 12

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בוקר טוב!!
היה על זה אשכול פה לפני מס' חודשים

Deena

משתמש פעיל
באמת מקפיץ.
עשיתי פעם לוגו לחברה גדולה מאד שאני עושה לה בד"כ את הגרפיקה השוטפת. היינו באמצע ההחלטות על הלוגו, כחלק מקמפיין פרסומי חדש בו רצו לשדרג את עצמם. תוך כדי כך, ואחרי שכבר היינו בכיוון של לוגו שהם רצו, הם חתמו על חוזה עם חברת פרסום. כחלק מהתנאים, הם היו אמורים לעשות את כל העבודות הקשורות לאותו קמפיין דרך החברה (ולשלם לה בנפרד כמובן :)) - כולל הלוגו.
כך יצא שהם שילמו לחברה על לוגו חדש (וגם לי על עבודתי הקודמת כמובן), והחברה סיפקה להם, ב$300, לוגו שהוא פשוט תמונה וקטורית מוכרת מאייסטוק... אפילו בלי שינויים או הוספת השם...
התלבטתי אם לומר משהו אך לבסוף הם ממילא חזרו ללוגו שלי - החלטתי לשתוק ולפרגן לחברת הפרסום ה"מקצועית" :)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה