כיועץ משכנתאות. אז אני לא אוביקטיבי.. אבל זול שווה זול. ככה ששווה לך לבדוק טוב.לא ראיתי שיש "פורום משכנתאות" כתבו לי שיש בפרקטי יעוץ משכנתאות בזול אני מחפש מישהו שקיבל דרכם והאם הם באמת זולים?! בתודה עצומה.
איזה עוד שירותים יש להם???רוב מה שפרקטי מביאים בסדר גמור,
הם עובדים עם המקצועננים שבכל תחום, על משכנתא אני לא יודעת אבל שווה לברר
(אני אישית נהנתי מהרבה דברים שלהם...)
הגבתי בפורום אחרכיועץ משכנתאות. אז אני לא אוביקטיבי.. אבל זול שווה זול. ככה ששווה לך לבדוק טוב.
לחסוף 1000 -3000 שקל אבל לשלם עשרות אלפים יותר בריביות.
לא מחייב שזה יקרה ככה. אולי תיפול על מתחיל מקצוען. אבל זה וודאי קשור הוותק והנסיון לסיכויי הצלחה לתמהיל טוב וריביות טובות
בד"כ אתה צודק.כיועץ משכנתאות. אז אני לא אוביקטיבי.. אבל זול שווה זול. ככה ששווה לך לבדוק טוב.
לחסוף 1000 -3000 שקל אבל לשלם עשרות אלפים יותר בריביות.
לא מחייב שזה יקרה ככה. אולי תיפול על מתחיל מקצוען. אבל זה וודאי קשור הוותק והנסיון לסיכויי הצלחה לתמהיל טוב וריביות טובות
לבריאות.בד"כ אתה צודק.
במקרה הזה, לא.
פרקטי עובדים עם משרד רו"ח ובו כלכלנים בכירים מעולים. זה לא מאכערים וכו'...
כל הרעיון של פרקטי זה להביא מוצר טוב ואיכותי בשירות זול וזה לא שונה בתחום המשכנתאות.
בכל אופן ל-BDSK (המשרד שפרקטי עובד איתו) יש קבלות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: