לא נורא,עוד כמה שנים המתכנתים פשוט יהיו מיותרים
אתה תהיה בהלם שוב כשתראה את הבאגים שנוצרו ולא שמת לב כי סמכת על המכונה.אני פשוט בהלם מהדבר הזה.
עוד כמה שנים המתכנתים פשוט יהיו מיותרים
ומי בדיוק יכתוב את המשפט הסגול היפה הזה? זה נראה לי כמו ההבדל בין assembly לC: התקדמות יפה מאוד מבחינת המרת קוד מחשב לקוד מובן יותר לאדם, אבל עדיין צריך מתכנת.לא מבין את הזלזול
לדעתי מדובר במהפכה של ממש
בשלב זה הכלי חוסך טונות של כתיבת קוד רוטינית, וכן חוסך צורך בלגגל או לעיין בתיעוד שוב ושוב
אבל שלב הבא בוא יבוא...
דוגמא קטנה ממה שעשיתי עכשיו
אני כתבתי רק את החלק המודגש, וכל השאר זו הצעה של copilot
צפה בקובץ המצורף 1062708
או שהשאלות תהיינה בנוסח:לכאורה בשלב הזה הוא ייתר את stack overflow. כבר מהפכה.
כשמו כן הוא ״טייס משנה״אפשר הסבר לסטודנטים מה זה בדיוק?
לאו דווקא. גם לפי התיעוד, גם לפי הקוד שהתחלת לכתוב. וגם להיפך, אם כתבת קוד ואתה רוצה לכתוב תיעוד, זה גם עוזר. או אם אתה רוצה לכתוב טסט.לפי התיעוד שכתבת?
זה תוסף לIDE. מתקינים אותו וזהו. אבל יכול לקחת זמן עד שיתנו לך רישיון (זה בחינם, אבל לי נתנו רק אחרי איזה חודש שנכנסתי להמתנה)ואיך משתמשים בדבר הזה?
הבעיה בCP זה שהוא משלים הרבה שורות בבת אחתלא מבין את הזלזול
לדעתי מדובר במהפכה של ממש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: