עזרה מישהו יכול להמליץ על מטבחים של נגר ערבי?

משה גל

משתמש מקצוען
אנחנו לא רוצים לשלם, לא את המחירים של ברגל ואפילו לא את המחיר של מטבחי הרהיט.
יש מצב לנגר ערבי מקצועי ודייקן ואמין ולא יקר?
יש כאן ניסיון למישהו?

נינה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
בזמנו לקחנו נגר יהודי מנתיבות קוראים לו שאול. יצא זול יותר מעבודה ערבית ואנחנו מאוד מרוצים (מעל 8 שנים) עלה אם אני זוכרת נכון 1200 למטר כולל הפנים. ולא משנה כמה העמסנו. הביא לנו אח"כ שישן שיצא זול משמעותי מהמחיר של הערבי.
בהצלחה

אורחת לרגע

משתמש מקצוען
ההורים שלי ישבו עם נגר ערבי, עם נגריית סיני, ובסוף אצל ברגל יצא הכי זול

לווים

משתמש מקצוען
שמעת על כל מיני נגרים ערבים שעשו דברים מאוד יפים.... אבל לא במחירים זולים.

ויש כל מיני נגרים ערבים במחירים זולים.. ולכן זה נקרא עבודה ערבית :)

אנוכי

משתמש מקצוען
להורים שלי יש עשה נגר ערבי את המטבח- הבטחות היו לו בשפע, אחרי שקיבל כמעט את כל הכסף נעלם לבית לחם- בלי לעשות פינישים. והאיכות?? מה שאפשר לעשות כעבודה ערבית נעשה כך.

mini mouse

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
גם אצלי בדירה שאני גרה בה כעת, יש מטבח ערבי עם הבטחות רבות, אה ושולם מחיר בהתאם, לדוג סוכם על עץ מלא, והתקבל מראה אמיתי של עץ מלא, אבל תכלס זה היה מלמין, ולאחר תקופה לא ארוכה הכל התחיל להתנפח :mad:
יעני עבודה ערבית אמיתית עם הבטחות שלא הבטיחו גם לקיים;) :rolleyes:

m&k

משתמש חדש
בזמנו לקחנו נגר יהודי מנתיבות קוראים לו שאול. יצא זול יותר מעבודה ערבית ואנחנו מאוד מרוצים (מעל 8 שנים) עלה אם אני זוכרת נכון 1200 למטר כולל הפנים. ולא משנה כמה העמסנו. הביא לנו אח"כ שישן שיצא זול משמעותי מהמחיר של הערבי.
בהצלחה
מה המספר של שאול?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה