אין לי ווטסאפ לצערי.אני חושבת שהוא לא גר בארץ בכלל..
אולי תשיג את המספר של הווצאפ
עכשיו רואה שכן גר בארץ..אין לי ווטסאפ לצערי.
תני לי להעריך שהמספר של הווטסאפ הוא המספר פלא' שלו..אולי תשיג את המספר של הווצאפ
שואלת ברצינות:אני חייב לדבר איתנו על נושא רציני.
זכור לי שהפגינו מחוץ לבית שלו בהרצליהאני חושבת שהוא לא גר בארץ בכלל..
אולי תשיג את המספר של הווצאפ
כבר ניסיתי להתקשר לערוץ וגם לשלוח מייל, אבל הם אף פעם לא עונים.שואלת ברצינות:
הגיוני שאדם כזה יפרסם את מספרו ברבים לכל אחד?
ואז, אם יש יחיד סגולה בפורום שיש לו את המספר - הוא יכתוב אותו כאן?
תנסה לחפש בגוגל דרכים ליצור קשר עם הערוץ. בדר"כ למקומות תקשורות (עיתןנים, ערוצים וכו), יש איזה מייל אדום/ קו אדום להעברת מידע חשוב לערוץ. אבל זה עובר מסננת ולא ישר לבעלים. אולי תתחיל מזה.
בהחלט.@צור לוי המספר של מנכ"ל הערוץ גם יעזור?
אני אשמח אם תוכלו להשיג לי את הטלפון של יצחק מירילשוילי ליתר ביטחון.כבר ניסיתי להתקשר לערוץ וגם לשלוח מייל, אבל הם אף פעם לא עונים.
אני צריך לדבר עם יצחק מירילשוילי עצמו על נושא רציני.
בהחלט.
את שאלתך פרסמת בעוד מקום?...אני אשמח אם תוכלו להשיג לי את הטלפון של יצחק מירילשוילי ליתר ביטחון.
לא. איפה אני יכול לפרסם עוד?את שאלתך פרסמת בעוד מקום?...
לצערי?????אין לי ווטסאפ לצערי.
אם מישהו יודע את הטלפון של המנכ"ל אריאל אדרי, אני יותר מאשמח שהוא ימסור לי אותו. בנוגע למספר ששלחו לי, הוא נראה לי לא מעודכן. כששלחתי הודעה, אף אחד לא ענה.
אריאל אדרי - מנכ"ל ערוץ 14
054-5684298
מספר הוואצאפ של שירות הלקוחות של המגזין - שם עונים, גם אם לוקח יום יומיים, יוכלו לקדם אותךכבר ניסיתי להתקשר לערוץ וגם לשלוח מייל, אבל הם אף פעם לא עונים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: