לי הדגם של הדרן איבד קליטה באמצע ציר 60 באזור שכם לכמה דקות וזה היה מפחיד.....
מכשיר ישן שמאבד קליטה ולפעמים דורש עדכון ידני בשביל למצוא לווינים
אולי זה בעייה רק אצלי...? אוליי.....
הדגם שעשה בעיות זה אכן המיני J1 אין לי מושג מה קורה בדגמים אחריםא
לי אמרו מהדרן שהמכשיר מיני J1 הוא יותר בעייתי, והמליצו על ה-J1 לא מיני, שהוא דור 4, ולא נתקע. אשמח לקבל אינפורמציה גם בנוגע לזה - מבעלי נסיון.
תודה. להדרן יש הרבה סוכנים, והאינפורמציה שלהם מפורסמת וידועה. לכן אני שואלת על נטו וייז.יש ניק בשם יהודה וולף
הוא קשור להדרן
לא בטוח שיש להדרן שירות טוב, הרבה סוכנים יש אבל שירות זה מחלקה אחרתתודה. להדרן יש הרבה סוכנים, והאינפורמציה שלהם מפורסמת וידועה. לכן אני שואלת על נטו וייז.
או אולי אם אני כל כך מחפשת סוכן שלהם זה אומר משהו לגבי השירות שלהם אם אצטרך בעתיד??
לא בטוח שיש להדרן שירות טוב, הרבה סוכנים יש אבל שירות זה מחלקה אחרת
לא מידיעה, אבל הקשר בין זמינות סוכנים לאיכות השירות הוא מקרי בהחלט,מניסיון מר בדברים אחרים [המון דברים]משהו מידיעה, או הערה בעלמא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: