מאפים מיקסר טוב במחיר שפוי

בארות הוצאה לאור

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מחפשים מיקסר טוב לא יקר.
אנחנו לא משתמשים על בסיס יומי
נשמח להמלצות

לא לפרסום

משתמש מקצוען
מחפשים מיקסר טוב לא יקר.
אנחנו לא משתמשים על בסיס יומי
נשמח להמלצות
מה זה מחיר שפוי....
בדיוק אמרו לי שמוכרים עכשיו מיקסר קנווד באושר עד ב800[שזה מאוד מאוד זול לקנווד]
רק צריך לבדוק דגם[פחות מוכר]ובאיזה סניפים.....

joelly

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לשים לב מאד לחוזק מנוע - זה מאד משמעותי. מנוע 900W או 1200 או 1700 זה עולמות שונים לגמרי. לא ממליצה על פחות מ1200.

אפשר לנסות קנות ביד 2 ולהזמין רק קערה חדשה. (אבל חלקי חילוף הם יקרים אז צריך לוודא מראש.

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מברור שלי אחרי שהקנווד שלי הלך לעולמו.
במחיר זול בוש דגם MUM6 1000W נותן תמורה הכי טובה למחיר שלו, אני קניתי לפני חצי שנה ב1100 ש"ח בערך.
הקנווד שמוכרים היום בסביבות ה1500 ש"ח לא ניתן ללוש בהם יותר מק"ג רמח ביחד והקנווד מהסוג הטוב והאיכותי עולה קרוב ל3000 שח.
אם אתם עושים בצקי שמרים באופן רציף בכמות שגדולה מק"ג קמח אז זה משמעותי מאד.
שימוב לב שרוב המיקסרים באזר ה1000-2000 ש"ח ניתן ללוש בהם מקסימום ק"ג קמח אחד שזה שווה ערך ל1.7 ק"ג בצק (לפעמים במפרט מפרטים כמה ק"ג בצק ניתן ללוש בזה)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה