מיקסדאון

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
המדייה פלייר לא מנגן לי שירים שהקלטתי בקיובייס. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה?
הכרטיס קול זה קריאייטיב עם דרייבר asio4all v2 מהאינטרנט. בהתחלה הוא ניגן אותם רק כשבחרתי באפשרות ריאל טיים אקספורט במיקסדאון. עכשיו גם ככה לא. הנה ההגדרות:

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 25.3 · צפיות: 16

חמחם

משתמש מקצוען
לבדוק תחימה, אפקטים וכן שהמוניטורים אינם דלוקים.
אולי לנסות בסיומת mp3?

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
מה לבדוק באפקטים?

basayona

משתמש רשום
תסגור את הפרוייקט תחת שם אחר

תעשה EXPORT FILE בקיובייס תחת פורמט מתאים כמו כן תקפיד שהסימון יהיה על כל החומר [ במילה סימון אני מתכוון ללוח של הקיובייס מה שמסומן למעלה בלחצן הימני והשמאלי של העכבר שמגדיר את נקודת ההתחלה והסיום ]

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י חמחם;508251:
לבדוק תחימה, אפקטים וכן שהמוניטורים אינם דלוקים.
אולי לנסות בסיומת mp3?

נכתב ע"י basayona;509422:
תעשה EXPORT FILE בקיובייס תחת פורמט מתאים כמו כן תקפיד שהסימון יהיה על כל החומר [ במילה סימון אני מתכוון ללוח של הקיובייס מה שמסומן למעלה בלחצן הימני והשמאלי של העכבר שמגדיר את נקודת ההתחלה והסיום ]
ס'תכלו בתמונה שהוא הביא. יש תחימה מצויינת. אבל נראה לי סתם ככה, שההקלטה שלך בגיין נמוך, לפי דקיקותו של הקו. אולי זה רק בהתחלה. אם ההקלטה שלך בכניסה היא בעוצמה כזו נמוכה, זה דומה למישהו שמצלם את הכותל מתל אביב ואח"כ עושה זום דגיטלי.
דרך אגב, האם המדיה פלייר מריץ אותו, היינו את מספר הדקות וציר הזמן, אבל לא שומעים, או שאולי הקובץ שאתה מוציא אכן ריק? בדוק זאת בגרירת הקובץ המוכן חזרה לקיובייס.

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
הקובץ מלא, והקיובייס מנגן אותו כשאני גורר בחזרה. אבל המדיה פלייר מודיע ש"לא ניתן לנגן את הקובץ" ומציע לי או לסגור או לחפש עזרה באינטרנט החסום שלי. לא צרבתי לדיסק ואני לא יודע אם הקומפקט דיסק ישמיע אותו, אני רק מניח שאם המדייה פלייר לא יכול הטייפ בטח לא יכול. ושוב: אם אני מסמן את ריאל טיים אקספורט - המדייה פלייר כן מנגן את זה - על פי רוב. אבל הסגירה לוקחת המון זמן - כאורך השיר. אני רוצה לציין עוד שכשעבדתי עם כרטיס קול מקצועי (מושאל) לא הייתה הבעייה הזאת.

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י דוד מרדכי;510595:
ריאל טיים אקספורט
כשמו כן הוא - ייצוא בזמן הריאלי.. אכן לוקח כאורך השיר.
יש מצב שחסרים לך קודים למדיה פלייר.
לא בטוח שדיסקמן לא יקרא את זה.

ואולי....
תנסה ב8 ביט

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה