יעקב ארץ-צבי
משתמש מקצוען
הכנתי מיץ ענבים בבית.
קטפתי ענבים, שטפתי, סחטתי, סיננתי, בישלתי, בקבקתי.
[הבישול - בשביל שיצא מיץ צלול, כידוע שבבישול כל הפסולת עולה למעלה, ואפשר לסנן אותה עוד יותר מאשר בסינון לפני הבישול]
בקיצור יצא טעים מתוק וצלול.
הבעיה שחלק הקפאתי בשביל שלא יתקלקל, וכשהפשרתי נהיו כמויות של משקעים למטה, והמיץ פחות מתוק וודאי כבר לא צלול.
שאלתי ובקשתי, ממי שמבין והתנסה, איך מפשירים מיץ ענבים בלי לאבד את הרעננות שלו, או איך מחזירים אותו לימי זוהרו אחרי הפשרה.
בתודה מראש לכל העונים.
קטפתי ענבים, שטפתי, סחטתי, סיננתי, בישלתי, בקבקתי.
[הבישול - בשביל שיצא מיץ צלול, כידוע שבבישול כל הפסולת עולה למעלה, ואפשר לסנן אותה עוד יותר מאשר בסינון לפני הבישול]
בקיצור יצא טעים מתוק וצלול.
הבעיה שחלק הקפאתי בשביל שלא יתקלקל, וכשהפשרתי נהיו כמויות של משקעים למטה, והמיץ פחות מתוק וודאי כבר לא צלול.
שאלתי ובקשתי, ממי שמבין והתנסה, איך מפשירים מיץ ענבים בלי לאבד את הרעננות שלו, או איך מחזירים אותו לימי זוהרו אחרי הפשרה.
בתודה מראש לכל העונים.