עזרה מים שנוטפים מהשכן מלמעלה

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אני גר בקומה שניה, ויש לי נזילה מהתקרה במרפסת שרות (היא חיצונית כלפי חוץ) שממלאה לי כמעט את כל המטבח וגם נוזל מהמנורה בחדר אמבטיה ובגלל זה אין לי בחצי בית חשמל כי הכל קופץ.
מה שמסומן באדום זה איפה שנוזל
1695549309149.png

וזה כבר לא פעם ראשונה אלא שניה (בהפרש של חודש +)
הדייר מעלי הוא רוסי שגר בדירת עמיגור
אמרתי לו שיפנה אליהם ויזמין אותם לבדוק רק אני חושש שאם נגיד הם יבואו וירימו בלטות ולא יראו כלום, הם ידרשו ממני תשלום על העבודה ?
השאלה מה אפשר לעשות ? איך להתנהל מולם ?
עכשיו זה ערב חג סוכות (כלומר עוד יום וחצי) האם יש סיכוי בכלל שהם יבואו לפני סוכות ?
להיות בלי חשמל כל סוכות ?
אשמח לעזרה ועצה
גמר חתימה טובה

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
1. עמיגור עובד עם נותני שרות כך שאינסטלטור שלהם יכול להגיע מהיום למחר. 2. אף אחד לא מפרק ריצוץ לפני שהוא יורד אליכם בודק מה הבעיה/המסילה, אם הוא רואה נזילה הוא יתחיל לברר את מקורה בדירה מעל. אפשר לנסות לפנות לעמיגור בשם הדייר כי אתם אלה שניזוקים.
אני גר בקומה שניה, ויש לי נזילה מהתקרה במרפסת שרות (היא חיצונית כלפי חוץ) שממלאה לי כמעט את כל המטבח וגם נוזל מהמנורה בחדר אמבטיה ובגלל זה אין לי בחצי בית חשמל כי הכל קופץ.
מה שמסומן באדום זה איפה שנוזל
צפה בקובץ המצורף 1467933
וזה כבר לא פעם ראשונה אלא שניה (בהפרש של חודש +)
הדייר מעלי הוא רוסי שגר בדירת עמיגור
אמרתי לו שיפנה אליהם ויזמין אותם לבדוק רק אני חושש שאם נגיד הם יבואו וירימו בלטות ולא יראו כלום, הם ידרשו ממני תשלום על העבודה ?
השאלה מה אפשר לעשות ? איך להתנהל מולם ?
עכשיו זה ערב חג סוכות (כלומר עוד יום וחצי) האם יש סיכוי בכלל שהם יבואו לפני סוכות ?
להיות בלי חשמל כל סוכות ?
אשמח לעזרה ועצה
גמר חתימה טובה

מיכל ב'

כתבת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
עמיגור אמורים לטפל בנ"ל על חשבונם.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
1. עמיגור עובד עם נותני שרות כך שאינסטלטור שלהם יכול להגיע מהיום למחר. 2. אף אחד לא מפרק ריצוץ לפני שהוא יורד אליכם בודק מה הבעיה/המסילה, אם הוא רואה נזילה הוא יתחיל לברר את מקורה בדירה מעל. אפשר לנסות לפנות לעמיגור בשם הדייר כי אתם אלה שניזוקים.
ואם זה כבר יתייבש עד שהם יבואו, אז מה הם יראו ? (יש לי צילומים של מקומות הנזילה בזמן הנזילה)
מה הם יכולים לבדוק ?

סבא ישראל

משתמש מקצוען
ואם זה כבר יתייבש עד שהם יבואו, אז מה הם יראו ? (יש לי צילומים של מקומות הנזילה בזמן הנזילה)
מה הם יכולים לבדוק ?
אין היגיון שהנזילה תפסיק מעצמה אדרבה הנזילה רק יכולה להתפשט יותר
אצל ההורים שלי עד שהביטוח הגיע לקח חודש וחצי... (לא עמיגור) אע"פ שככל שהזמן עובר הם היו צריכים להרים יותר בלטות ולשלם יותר

טחינה גולמית

משתמש מקצוען
גם אם מתייבש אמורים לראות סימן.
מה יש אצלו במקום הזה? סביר להניח ששירותים או אמבטיה, אז במקלחת הבאה שלו זה יתחדש מקסימום בספונג'ה הבאה.
אם הם לא ימצאו את הבעיה הם יצטרכו לחפש אותה יותר עמוק וזה לא יתגלגל עליך כי צנרת בתקרה שלך חייבת להיות שייכת להם

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
גם אם מתייבש אמורים לראות סימן.
מה יש אצלו במקום הזה? סביר להניח ששירותים או אמבטיה, אז במקלחת הבאה שלו זה יתחדש מקסימום בספונג'ה הבאה.
אם הם לא ימצאו את הבעיה הם יצטרכו לחפש אותה יותר עמוק וזה לא יתגלגל עליך כי צנרת בתקרה שלך חייבת להיות שייכת להם
חדר שירות
מכונת כביסה סל כביסה וזהו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה