פרסום קולע
משתמש פעיל
מחפשת מתכונים לעוגות/קינוחים שאפשר לעשות עם מייפל,
כמות?מוסיפים שברי פקאן מסוכר.
לפי הטעםכמות?
אני מכינה אותו דבר רק בלי סוכר, המתיקות באה מהמייפל ומקפיאה.מוס מייפל ופקאן פשוט ומעולה:
מקציפים 2 ריץ עם סוכר. שופכים 6 לחיצות של סירופ מייפל ומוסיפים שברי פקאן מסוכר.
לא מצאתי בעמוד הנ"ל עוגה עם מייפל, את יכולה להעתיק את המתכון לכאן?עוגות/עוגיות - אשכול הבחושות השוות
הכוונה למיץ סחוט טבעי או למשקה בטעם מיץ תפוזים ספרינג וכד'? אי שמה בכל העוגות מיץ תפוזים מקרטונית של ספרינג, הוא הכי מרוכז, ויוצא מעולהwww.prog.co.il
בדיוק לאיפה שהקישור מוביל:לא מצאתי בעמוד הנ"ל עוגה עם מייפל, את יכולה להעתיק את המתכון לכאן?
חשבתי שיש לך מתכון חדש.....עוגות/עוגיות - עוגה בחושה מייפל-פקאן--
הצליחה הרבה מעבר למה שדמיינתי. ב"ה נסיון ראשון הניב תוצאה ממש ממש טובה. בעוגה הזו תכבדו את בני הבית כשנסעד לכבוד בואו של המשיח. אמן! 3 תבניות אינגליש לעוגה 6 ביצים שלמות 1 כוס סוכר לבן 1 כוס שמן 1 כוס סירופ בטעם מייפל [אפשר כמובן מייפל אמיתי אבל זה ממש יקר, לכבודו של המשיח זה בטח שווה את...www.prog.co.il
יש לי מתכון,מחפשת מתכונים לעוגות/קינוחים שאפשר לעשות עם מייפל,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: