מייל של פטנט רשום

חזון

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
למי יש את המייל של מדור 'פטנט רשום' בהמודיע ?

תודה

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
או לר' עקיבא 147 ב"ב, המודיע (עבור פטנט רשום)
או לפקס 03-5707673
יש למר פטנט מענין?

חזון

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מורכב,
מה זה היה לו ועכשיו אין ?

לרוב המדורים בהמודיע יש מייל...

מאן דאמר

משתמש מקצוען
כבר לפני שנה שנתיים הוא הפסיק עם זה. הוא כתב אז במסגרת על החסרונות של המייל, בזבוז זמן ועוד.

חזון

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נו נו, עד שאני יגיע לפקס לפחות נרשום א"ז כאן...

אתמול החליטה בתי בת השנה וחצי שהטלפון צריך לעבור טבילה, בקיצור זרקה א"ז לקערה עם מים, אך לרוע מזלי זה לא קרה בביתי אלא בבית ההורים,
עם הרגשה שאין לי מה להפסיד פרקתי את הבטריות ממקומם וייבשתי אותם, ואת הטלפון עצמו (אלחוטי) עטפתי ב2/3 מגבות קשרתי אותם עם גרטל (מזל שאני חסיד) והכנסתי למכונת ייבוש לכמה דקות במשך כמה פעמים עם הפסקות קצרות (משום שתחילה שמתי 3 מגבות והקשר ברח אח"כ עטפתי רק ב 2 מגבות והחזיק מצויין), כבר בלילה הטלפון נדלק, אבל ליתר ביטחון השארתי א"ז מחוץ לבטריות במשך הלילה ובבוקר נדלק ועובד מצויין, (כמובן ששמתי את הסכום שהבטחתי לאחד מהקופות צדקה בבית) אמנם המסך בנתיים לא, אך מקוים לטוב...
(את הרעיון שמעתי כבר לפני כשנה מהחברותא שלי שזה קרה לו עם הפלאפון, והוא הסביר שאחרי יום חזר המסך עם כתם אך במשך הזמן גם זה נסוג... נמתין לטוב בעז"ה).
היום סיפרתי א"ז לחבר שלי והוא אמר לי שהיות ובשבוע שעבר זה היה הנושא במדור, (והציעו שם להניח על מזגן או בתוך אורז, בגלל שהוא סופג מים), אז שאשלח א"ז עם ניסיון טרי... ואולי אזכה ב'מנטה קליניק':D

תוספת הסבר למכונת ייבוש.
היו במכונה עוד בגדים כך שלא היה חיכוך גבוה, ז"א הנפילות היו די רכות, דבר שני המעלה של מכונת יבוש + עטופים מגבות הוא שמיד כשנוצרים אדים מהמים הם נספגים במגבות...

אפרת דר

משתמש פעיל
הבנתי שיש לו הרצאות מרתקות בנושא,
אולי יש למשהו את המספר טלפון שם ומספר טלפון על מנת להזמינו להרצאה.

A.T.

משתמש חדש
דחוף !
למי יש מספר אישי של א. סתיו
עורך מדור פטנט רשום בהמודיע
תזכו למצוות

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה