מיילים של רבני ערים

רון דומם

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
לקוח שלי צריך מיילים של רבני ערים, על מנת לשלוח אליהם קבצים תורניים (ע"מ לחסוך בעלויות של ההדפסה).
מדובר על קובץ המתפרסם מידי חודש, המכיל הערות, ביאורים וחידושים תורניים (מצו"ב דוגמא).
אם מישהוא יוכל לעזור, אם בהעלאת רשימת מיילים, או לפחות משהוא חלקי (אפילו של מספר רבנים ספציפיים, גם יעזור מאוד), אני אודה לו מאוד.

תודה מראש.

eliezer

מהנדס בינה מלאכותית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י רון דומם;519836:
לקוח שלי צריך מיילים של רבני ערים, על מנת לשלוח אליהם קבצים תורניים (ע"מ לחסוך בעלויות של ההדפסה).
מדובר על קובץ המתפרסם מידי חודש, המכיל הערות, ביאורים וחידושים תורניים (מצו"ב דוגמא).
אם מישהוא יוכל לעזור, אם בהעלאת רשימת מיילים, או לפחות משהוא חלקי (אפילו של מספר רבנים ספציפיים, גם יעזור מאוד), אני אודה לו מאוד.

תודה מראש.
ראה כאן:
http://www.ynr.org.il/moked/qryRabbis.asp?RabbiType_IDREF=12
מייל אולי אין אך יש טלפון.

רון דומם

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תודה רבה על העזרה והרצון הטוב, אבל אני צריך דווקא מיילים, וזאת מהסיבה הפשוטה - המטרה לזה היא שליחה במייל של קובץ תורני.

(ד.א. לצערי, לא הצלחתי להעלות את הקובץ להתרשמות כפי שכתבתי, אקווה שגם כך, חברי הפורום היקרים יטו כתף לסייע לי).

תודה מראש לכל המסייעים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה