יש ספריי למייבש כביסה"ניתן להוסיף חומר מבשם או מרכך"
מה שמו, איך שמים? פשוט מרססים לפני? מניסיון זה עושה ריח טוב?יש ספריי למייבש כביסה
מה שמם, איפה קונים את זה?יש דפים של ריח טוב ששמים בתוך המכונת ייבוש יחד עם הכביסה ,
תחפשו במדפי אבקות הכביסה, לא מניסיוןמה שמו, איך שמים? פשוט מרססים לפני? מניסיון זה עושה ריח טוב?
שמו ספריי למייבש - ואז מרססים לתוך המייבש ב10 דק האחרונותמה שמו, איך שמים? פשוט מרססים לפני? מניסיון זה עושה ריח טוב?
?ועוד שאלה, צריך מידי פעם לרוקן את מיכל המים, מישהו יודע איפה הוא נמצא? אני לא מוצאת כזה במכונה
זה מגירה נשלפתתודה רבה לכולם על התשובות!
מישהו יודע בקשר ל-
?
מתוך המכונה או מבחוץ? כי בחוץ אני ממש לא רואה...אצלי זה למעלה מצד שמאל
אצלי זה בצד שמאל מבחוץ למעלה אצל אמא שלי זה למטהועוד שאלה, צריך מידי פעם לרוקן את מיכל המים, מישהו יודע איפה הוא נמצא? אני לא מוצאת כזה במכונה
תודה רבה
זה נמצא בחוץמתוך המכונה או מבחוץ? כי בחוץ אני ממש לא רואה...
בלי צינור (יש פתח איוורור שלא מחובר אליו צינור)יש לך מייבש עם צינור?
בלי צינור כנראה שזה מה שקוראים לו קונסדורזה מייבש קונדסור או עם ארובה?
במייבשי קונדסור כל הלחות היוצאת נאגרת בתוך המכונה והופכת לנוזל שמצטבר בתא ייעודי, מדי פעם צריך כמובן לרוקן. לא בכל המכונות התא נמצא באותו מיקום. הוא יכול להימצא אפילו מאחור. על פי רוב הוא נמצא למטה בחזית. יש מכונות שהוא ממוקם בדלת.בלי צינור כנראה שזה מה שקוראים לו קונסדור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: