את הצינור לא אמורים לראות הוא ממוקם בגב המייבשאני רוצה לקנות מייבש כביסה, ואני מתלבטת..
הצינור הוא לא כל כך אסטטי, ומסורבל,
ומצד שני אמרו לי שבלי צינור זה צורך הרבה חשמל..
זה נכון?
אשמח לשמוע חוות דעת, והמלצות..
תודה רבה!
אומנם הצינור ממוקם בגב המייבש, אבל הוא לא יוצא לי ישר לחלון, הוא יצטרך לעבור בכל החדר אמבטיה..את הצינור לא אמורים לראות הוא ממוקם בגב המייבש
ללא צינור זה עול..צריך לשלוף את המגירה של המים ולשפוך כל 2 מחזורי ייבוש
לדעתי, אם יש מקום קבוע למייבש ואפשרות להוציא את הצינור החוצה בקביעות
ברור שעם צינור עדיף
ללא צינור נולד מכורח המציאות של אין איפה להוציא את הצינור
זו בדיוק הבעיהאומנם הצינור ממוקם בגב המייבש, אבל הוא לא יוצא לי ישר לחלון, הוא יצטרך לעבור בכל החדר אמבטיה..
לנו יש מיבש ללא צינור, וזה לא נכון, זה לא כל 2 מחזורים אלא הרבה יותר.ולשפוך כל 2 מחזורי ייבוש
לי יש מייבש בלי צינור ולגבי העול של ריקון המים:את הצינור לא אמורים לראות הוא ממוקם בגב המייבש
ללא צינור זה עול..צריך לשלוף את המגירה של המים ולשפוך כל 2 מחזורי ייבוש
לדעתי, אם יש מקום קבוע למייבש ואפשרות להוציא את הצינור החוצה בקביעות
ברור שעם צינור עדיף
ללא צינור נולד מכורח המציאות של אין איפה להוציא את הצינור
יש לאיפה להוציא יש חלון אבל לא מאד קרוב זא צריך לעבור לא ישר רק קצת מעוקםלמי שאין חלון קרוב ונורמלי להוציא צינור - שלא יקנה כזה!!!
רק קונדנסור!!
כשקניתי לפני כמה שנים מייבש, ידעתי שאין לי לאיפה בדיוק להוציא אותו,
אבל מישהו "חכם" אמר לי ש"לא נורא, זה מפזר בבית ריח נעים של כביסה"....
אז בנוסף לריח הנעים זה פיזר לי גם את הלחות ומהר מאד הגעתי למצב של עובש/רטיבות על הקירות באזור...
אל תעשו את הטעות הזאת!
פשוט לקנות קונדנסור!!
כמובן שמי שיש לו לאיפה להוציא צינור, זה עדיף.
בהצלחה!!
וואי וואי גם לי בהתחלה אמרתי וואלה לא נשים את הצינור דוקא בחלון וכמה רטיבות ולחות ...אז בנוסף לריח הנעים זה פיזר לי גם את הלחות ומהר מאד הגעתי למצב של עובש/רטיבות על הקירות באזור..
זה באמת פחות טוב למייבש ומאריך את הזמן של הייבוש, אבל אם יש רק סיבוב אחד זה לא כ"כ משמעותי, הבעיה היא כשיש יותר סיבובים.שאלה חשובה
יש לנו מיבש כביסה עם צינור אך בגלל שזה לא קרוב לחלון אז הצינור עומד בצורת "רייש" והבנתי מכמה שאמרו לי שזה לא מייבש טוב את הבגדים כי נשאר מים באמצא הצינור האם מישהו נתקל בבעיה הזאת?
מה עושים?
בצינור לא יוצא מים אלא אדים.שאלה חשובה
יש לנו מיבש כביסה עם צינור אך בגלל שזה לא קרוב לחלון אז הצינור עומד בצורת "רייש" והבנתי מכמה שאמרו לי שזה לא מייבש טוב את הבגדים כי נשאר מים באמצא הצינור האם מישהו נתקל בבעיה הזאת?
מה עושים?
אדים שמתקררים הופכים למים.....בצינור לא יוצא מים אלא אדים.
אשמח לקישור, תודה רבה.למי שאין חלון להוציא את הצינור של המייבש יש פתרון , כלי ששמים בסוף הצינור והוא אוסף את כל הלכלוך. נמכר באמזון בכמה עשרות שקלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: