למה לא להתקרב לזה?דבר ראשון לא להתקרב לקונדנסור (מעבה)
לגבי השאלה איזה חברה, לדעתי LAVAMAT עדיף
כיוון שהמערכת יותר מורכבת יש יותר בעיות וזה באמת לא פותר הרבה גם עם זה יש לחות כשמפעילים את המייבשלמה לא להתקרב לזה?
היא חברה יותר אמינה מאלקטרהמה יש בלבמט?
לכם יש לבמט?כיוון שהמערכת יותר מורכבת יש יותר בעיות וזה באמת לא פותר הרבה גם עם זה יש לחות כשמפעילים את המייבש
היא חברה יותר אמינה מאלקטרה
כמה זמן?יש לי זנוסי עם צינור
ומאוד מרוצה!
כמדומני שההוראות סותרות, לא ראיתי לבמט שהוא לא קונדנסור.דבר ראשון לא להתקרב לקונדנסור (מעבה)
לגבי השאלה איזה חברה, לדעתי LAVAMAT עדיף
באמת עדיף יותר צינור שרשורי?כמדומני שההוראות סותרות, לא ראיתי לבמט שהוא לא קונדנסור.
אני כותב במבט של טכנאי. לא של משתמש.באמת עדיף יותר צינור שרשורי?
יש להבחין בין שני סוגי מייבשים על גז - מייבש שעובד על גז בישול, ומייבש חדש יחסית מבוסס גז מזגנים ונקרא משאבת חום.ממליץ על מייבש גז גם חסכוני גם הבגדים נשארים תקינים
צינור.אשמח שתכוונו אותי לאיזה נקודות לבדוק שאני קונה מייבש כביסה
כמה וואט ומה עוד חשוב
כמה וואט עדיף?צינור.
ואני חושב שעדיף כמה שפחות חיישנים, אבל זה לא תחושה מספיק מבוססת, אלא סתם גישה של יהודים מפעם
LAVAMAT קונדווסור דיס ענק.ראיתי שהעלו כאן שלבמט הוא הכי טוב בשוק- האם זה נכון?
מה זו החברה הזו בחיים לא שמעתי עליה חשבתי שהיא חברה זולה
איזה עדיף לבמט זנוסי או אלקטה עם מעבה?
לא.כמה וואט עדיף?
הבנתי שכמה שיותר וואט הייבוש יותר מהיר זה נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: