התמונה באתר לא כ"כ ברורה ולא בטוח שזה שמנתיש להםאתר.
תחפשי שם.
מענין אותי מאד,אני לא יכולה להעלות תמונה אבל זה שמנת לגמרי ואם משולב עץ הוא במיוחד מבליט זאת
יש לי כבר 4 שנים 3 מיטות של קחטן, נראות כמו חדשות, פרקטיות לנקיון ונוחות לשימוש. מאוד מומלץ!
ואם את לוקחת בשילוב עץ המראה יהיה יותר רך וכפרי מאשר תעשייתי.
יעזור לי מאוד. תודה רבה.אוכל לשלוח תמונה בצהריים אם זה עדיין רלוונטי.
תודה רבה על ההמלצה שלך. שמחה מאוד לשמוע לפני שאני קונה. חשוב לי (ולבנות שלי) מאוד המראה של המיטה וגם האיכות.אני לא יכולה להעלות תמונה אבל זה שמנת לגמרי ואם משולב עץ הוא במיוחד מבליט זאת
יש לי כבר 4 שנים 3 מיטות של קחטן, נראות כמו חדשות, פרקטיות לנקיון ונוחות לשימוש. מאוד מומלץ!
ואם את לוקחת בשילוב עץ המראה יהיה יותר רך וכפרי מאשר תעשייתי.
מעריכה מאוד את ההמלצה שלך. גם לי היו בעבר מיטות מעץ מלא בצורת ר שעלו הון וכבר מזמן לא בשימוש. לאחר מכן קנינו מיטות קומותיים של חברת דופן מספרד (עוד לפני שהיו מיטות קחטן בשוק) - מיטות ברזל עם בסיס עץ שהחזיקו הרבה שנים אבל עכשיו חלקי הברזל מתפרקים והמיטה מאוד מתנדנדת וצריך לקנות מיטה חדשה. וכשכבר קונים - רוצים שיחזיק לעוד הרבה שנים, גם לילדים שבבית וגם לנשואים שמתארחים.לגמרי בשימוש יומיומי, של 7 ילדים פעילים...
לפני מיטות אלו היה לי של עצמלה, ועוד חברה בסגנון, העץ קיבל מכות וקילופים מאוד מהר , ואף נשבר.
המיטה היתה חורקת את הריצפה בסגירה ומגירות הארגז תמיד צנחו וניתקעו.
כשעברתי דירה רציתי להפסיק עם הסבל הזה, הרתיעה היחידה מהמיטות של קחטן היא שחששתי ממראה המתכת, אז בחרתי עם עיצוב עץ סגנון כפרי שהעץ עצמו מאוד חזק, מרגיש כמו סנדביץ, לבדיקתך.
ואין שום קילוף במתכת, הדיקטים חזקים לגמרי והמזרונים מאוד נוחים! גם לכיבוס, מאוד פשוט להוריד את הכיסוי מזרן.
קניתי 2 מיטות קומותיים ואחת משולשת הם ממש כמו חדשות.
לדעתי שוות כל שקל.
יש לי קחטן 5 שניםמענין אותי מאד,
המיטות בשימוש יומיומי?
אין לך שום קילופי צבע במתכת?
הדיקטים כולם שלמים לגמרי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: