עזרה מיטת קחטן משולשת

דבי ו

משתמש מקצוען
אשמח אם תוכלו להעלות לכאן תמונה של מיטת קחטן בצבע שמנת כדי להתרשם מהמיטה. עדיף דוגמה בשילוב עץ.

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יש להםאתר.
תחפשי שם.

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
תסתכלי על זה:

On control

משתמש פעיל
אני לא יכולה להעלות תמונה אבל זה שמנת לגמרי ואם משולב עץ הוא במיוחד מבליט זאת
יש לי כבר 4 שנים 3 מיטות של קחטן, נראות כמו חדשות, פרקטיות לנקיון ונוחות לשימוש. מאוד מומלץ!
ואם את לוקחת בשילוב עץ המראה יהיה יותר רך וכפרי מאשר תעשייתי.

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
מאוד יפים
קחי בחשבון שכשילדים מכניסים מיטות, ולא הכי זהירים, העץ מקבל חריטות מהצד הפנימי שלו.

שושנית100

משתמש מקצוען
יש לי כבר 4 שנים 3 מיטות של קחטן, נראות כמו חדשות, פרקטיות לנקיון ונוחות לשימוש. מאוד מומלץ!
מענין אותי מאד,
המיטות בשימוש יומיומי?
אין לך שום קילופי צבע במתכת?
הדיקטים כולם שלמים לגמרי?

On control

משתמש פעיל
לגמרי בשימוש יומיומי, של 7 ילדים פעילים...
לפני מיטות אלו היה לי של עצמלה, ועוד חברה בסגנון, העץ קיבל מכות וקילופים מאוד מהר , ואף נשבר.
המיטה היתה חורקת את הריצפה בסגירה ומגירות הארגז תמיד צנחו וניתקעו.
כשעברתי דירה רציתי להפסיק עם הסבל הזה, הרתיעה היחידה מהמיטות של קחטן היא שחששתי ממראה המתכת, אז בחרתי עם עיצוב עץ סגנון כפרי שהעץ עצמו מאוד חזק, מרגיש כמו סנדביץ, לבדיקתך.
ואין שום קילוף במתכת, הדיקטים חזקים לגמרי והמזרונים מאוד נוחים! גם לכיבוס, מאוד פשוט להוריד את הכיסוי מזרן.
קניתי 2 מיטות קומותיים ואחת משולשת הם ממש כמו חדשות.
לדעתי שוות כל שקל.

דבי ו

משתמש מקצוען
תודה רבה על ההמלצה שלך. שמחה מאוד לשמוע לפני שאני קונה. חשוב לי (ולבנות שלי) מאוד המראה של המיטה וגם האיכות.

דבי ו

משתמש מקצוען
לגמרי בשימוש יומיומי, של 7 ילדים פעילים...
לפני מיטות אלו היה לי של עצמלה, ועוד חברה בסגנון, העץ קיבל מכות וקילופים מאוד מהר , ואף נשבר.
המיטה היתה חורקת את הריצפה בסגירה ומגירות הארגז תמיד צנחו וניתקעו.
כשעברתי דירה רציתי להפסיק עם הסבל הזה, הרתיעה היחידה מהמיטות של קחטן היא שחששתי ממראה המתכת, אז בחרתי עם עיצוב עץ סגנון כפרי שהעץ עצמו מאוד חזק, מרגיש כמו סנדביץ, לבדיקתך.
ואין שום קילוף במתכת, הדיקטים חזקים לגמרי והמזרונים מאוד נוחים! גם לכיבוס, מאוד פשוט להוריד את הכיסוי מזרן.
קניתי 2 מיטות קומותיים ואחת משולשת הם ממש כמו חדשות.
לדעתי שוות כל שקל.
מעריכה מאוד את ההמלצה שלך. גם לי היו בעבר מיטות מעץ מלא בצורת ר שעלו הון וכבר מזמן לא בשימוש. לאחר מכן קנינו מיטות קומותיים של חברת דופן מספרד (עוד לפני שהיו מיטות קחטן בשוק) - מיטות ברזל עם בסיס עץ שהחזיקו הרבה שנים אבל עכשיו חלקי הברזל מתפרקים והמיטה מאוד מתנדנדת וצריך לקנות מיטה חדשה. וכשכבר קונים - רוצים שיחזיק לעוד הרבה שנים, גם לילדים שבבית וגם לנשואים שמתארחים.

עשירה

משתמש מקצוען
יש לי שתי מיטות קומותיים אחד קחטן והשני מעץ מלא.
מחכה כבר להתפטר מהעץ מלא. המיטה התחתונה כבר לא נפתחת כמו שצריך, המגירות תקועות, להזיז את המיטה כל פעם זה סיוט, להוציא דברים מתחת למיטה (ונראה לי שחצי הבי נמצא שם....:eek:) גם כן סיוט. שלא לדבר על הקילופים (המיטה צבועה).
הקחטן תענוג. מיטות נשלפות בקלות. המראה שלו גם יפה ועדין. נראה חדש אחרי 7 שנות שימוש והמיטה משולבת עץ.

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מענין אותי מאד,
המיטות בשימוש יומיומי?
אין לך שום קילופי צבע במתכת?
הדיקטים כולם שלמים לגמרי?
יש לי קחטן 5 שנים
כבר אחרי שנה - הקילופים בצבע המתכת היו נוראים (ובאותה תקופה רק אני סגרתי ובעדינות, זה קרה מעצם ההצמדה של שתי המיטות)
ובנוסף - הצירים חורקים למרות שימון הגם שהישנים עליהם שוקלים פחות מ-20 ק"ג

בקיצור - לא ממליצה בכלל!

אגב - בעבר ניסיתי להתארגן כאן בפרוג מול החברה לתלונה מרוכזת וקיבלתי עשרות רבות של תלונות זהות לשלי

laiky

משתמש חדש
אני קניתי לפני שנתיים יש קילופים הדיקטים על המיטות דקות מאוד באחד יש כבר שבר וגם מחליד למטה לא ממליצה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

לוח מודעות

למעלה