דרוש מידע מיטה מיטחברת- מה דעתכן?

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
מתחברת??

מתעניינת2020

משתמש רשום
אני קניתי בלידה האחרונה, זה ליגה, חיים אחרים!
בלילה אני גומרת להאכיל את התינוק ומיד מחזירה לעריסה
עד היום הייתי מאכילה ונרדמת ומתעוררת בסיוטים לראות שהוא נושם כי בתת מודע אני יודעת שהוא איתי...
חבל שלא היה לי בכל הלידות,
מה שכן, התינוק שלי כרגע בן חודש וחצי כך שאני לא יודעת עד איזה גיל מתאים, בוודאי לא מתאים כשכבר צריך להוריד לו את גובה המזרן (כי כל ה'קטע' שזה בגובה של המיטה שלנו)
בקיצור, ממליצה בחום!!!

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
עשינו לבד מעריסה ישנה.
יתרון: מעולה להעברה חלקה יחסית לאחר שהבייבי נרדם
חסרון: ב"ה הינוקא למד לזחול וברגע שהוא רק מתחיל להתעורר הוא יוצא בשניות.. כך שבשנת יום דרושה השגחה מתמדת

בית חם ונעים

משתמש חדש
אני קניתי בלידה האחרונה, זה ליגה, חיים אחרים!
בלילה אני גומרת להאכיל את התינוק ומיד מחזירה לעריסה
עד היום הייתי מאכילה ונרדמת ומתעוררת בסיוטים לראות שהוא נושם כי בתת מודע אני יודעת שהוא איתי...
חבל שלא היה לי בכל הלידות,
מה שכן, התינוק שלי כרגע בן חודש וחצי כך שאני לא יודעת עד איזה גיל מתאים, בוודאי לא מתאים כשכבר צריך להוריד לו את גובה המזרן (כי כל ה'קטע' שזה בגובה של המיטה שלנו)
בקיצור, ממליצה בחום!!!
אשמח לדעת איפה אפשר להשיג במחיר סביר ואולי מישהי יודעת על מישהו שלא משתמש עכשיו ומסכים להשאיל.

בית חם ונעים

משתמש חדש
ללא שם.png

קבצים מצורפים

• 1664443845190.png
    1664443845190.png
    KB 487.7 · צפיות: 108

ברכי H

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
עשינו לבד מעריסה ישנה.
יתרון: מעולה להעברה חלקה יחסית לאחר שהבייבי נרדם
חסרון: ב"ה הינוקא למד לזחול וברגע שהוא רק מתחיל להתעורר הוא יוצא בשניות.. כך שבשנת יום דרושה השגחה מתמדת
גם אנחנו (אבא שלי)
והוא שם לי את הדופן הרביעית מחוברת רק למעלה, וכך אני יכולה לפתוח ולסגור בגיל שהתינוק כבר זוחל.

ממליצה מאוד!

קנגה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אשמח לדעת איפה אפשר להשיג במחיר סביר ואולי מישהי יודעת על מישהו שלא משתמש עכשיו ומסכים להשאיל.
אני קניתי את העריסה של חברת "סופר בייבי", קניתי בביבי קט באור יהודה כי בחיפוש גוגל שם יצא לי הכי זול.
זו עריסה שנמכרת בעוד מקומות, אני הייתי מרוצה מאוד (כרגע מושאלת).
העריסה הגיעה עם דופן רביעית, וברגע שהתינוקת כבר היתה זזה הרבה/מתהפכת ניתקתי והוספתי את הדופן - כמו עריסה רגילה.

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
גם אנחנו (אבא שלי)
והוא שם לי את הדופן הרביעית מחוברת רק למעלה, וכך אני יכולה לפתוח ולסגור בגיל שהתינוק כבר זוחל.

ממליצה מאוד!
לא הבנתי. לאן את פותחת? כי לי הדופן הרביעית נתפסת מאחורי המיטה שלי. לא הצלחתי להבין איך זה תפוס בצורה שאפשר לפתוח ולסגור.. אפשר לבקש תמונה?

ברכי H

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
לא הבנתי. לאן את פותחת? כי לי הדופן הרביעית נתפסת מאחורי המיטה שלי. לא הצלחתי להבין איך זה תפוס בצורה שאפשר לפתוח ולסגור.. אפשר לבקש תמונה?
בינתיים מצאתי תמונה בלי הדופן-
1664472420143.png

בהמשך אצלם גם כשהדופן מחוברת בעז"ה.

nuyh

משתמש פעיל
עד לאיזה גילזה מתאים?
ואיזו חברה מומלצת?

מוביט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עשיתי ג"כ לבד
קניתי ביד 2 ב80 ש"ח
תכננתי לצבוע בלבן אבל לא היה לי כוחות
והיה נוח ברמה מטורפת!

קבצים מצורפים

• 20211031_201722.jpg
    20211031_201722.jpg
    KB 80.3 · צפיות: 118

מירי עוס

משתמש מקצוען
אני גם קניתי, והייתי מרוצה מאוד(כרגע מושאלת).
נוח ברמות להנקה באמצע הלילה, ולשינה קרובה לתינוק.
חלק גדול ממיטות אלו צרות יותר מעריסה רגילה, כך שזה נוח מאוד לאלו שחדר השינה שלהם צר.
אפשר גם לשכור אותה לכמה חודשים. אבל יוצא די יקר, נראה לי.

עובדת מהבית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
מומלץ בעיקרון עד גיל שלשה חודשים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה