כןמתחברת??
איזה קטע!!כן
כותבים את זה מיטחברת= מיטה מתחברת
אשמח לדעת איפה אפשר להשיג במחיר סביר ואולי מישהי יודעת על מישהו שלא משתמש עכשיו ומסכים להשאיל.אני קניתי בלידה האחרונה, זה ליגה, חיים אחרים!
בלילה אני גומרת להאכיל את התינוק ומיד מחזירה לעריסה
עד היום הייתי מאכילה ונרדמת ומתעוררת בסיוטים לראות שהוא נושם כי בתת מודע אני יודעת שהוא איתי...
חבל שלא היה לי בכל הלידות,
מה שכן, התינוק שלי כרגע בן חודש וחצי כך שאני לא יודעת עד איזה גיל מתאים, בוודאי לא מתאים כשכבר צריך להוריד לו את גובה המזרן (כי כל ה'קטע' שזה בגובה של המיטה שלנו)
בקיצור, ממליצה בחום!!!
גם אנחנו (אבא שלי)עשינו לבד מעריסה ישנה.
יתרון: מעולה להעברה חלקה יחסית לאחר שהבייבי נרדם
חסרון: ב"ה הינוקא למד לזחול וברגע שהוא רק מתחיל להתעורר הוא יוצא בשניות.. כך שבשנת יום דרושה השגחה מתמדת
אני קניתי את העריסה של חברת "סופר בייבי", קניתי בביבי קט באור יהודה כי בחיפוש גוגל שם יצא לי הכי זול.אשמח לדעת איפה אפשר להשיג במחיר סביר ואולי מישהי יודעת על מישהו שלא משתמש עכשיו ומסכים להשאיל.
רהיטי אור בירושלים, עלה 500-600 ש"חאשמח לדעת איפה אפשר להשיג במחיר סביר ואולי מישהי יודעת על מישהו שלא משתמש עכשיו ומסכים להשאיל.
לא הבנתי. לאן את פותחת? כי לי הדופן הרביעית נתפסת מאחורי המיטה שלי. לא הצלחתי להבין איך זה תפוס בצורה שאפשר לפתוח ולסגור.. אפשר לבקש תמונה?גם אנחנו (אבא שלי)
והוא שם לי את הדופן הרביעית מחוברת רק למעלה, וכך אני יכולה לפתוח ולסגור בגיל שהתינוק כבר זוחל.
ממליצה מאוד!
בינתיים מצאתי תמונה בלי הדופן-לא הבנתי. לאן את פותחת? כי לי הדופן הרביעית נתפסת מאחורי המיטה שלי. לא הצלחתי להבין איך זה תפוס בצורה שאפשר לפתוח ולסגור.. אפשר לבקש תמונה?
בעיניי עד לגיל שהתינוק יודע לזחול, ואז עלול לצאת מהמיטה שלו, לזחול על מיטת ההורים.עד לאיזה גילזה מתאים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: