א. שטיגליץ
משתמש מקצוען
כהן משוח מלחמה מחזק את העם "שְׁמַע יִשְׂרָאֵל אַתֶּם קְרֵבִים הַיּוֹם לַמִּלְחָמָה עַל אֹיְבֵיכֶם אַל יֵרַךְ לְבַבְכֶם אַל תִּירְאוּ וְאַל תַּחְפְּזוּ וְאַל תַּעַרְצוּ מִפְּנֵיהֶם. כִּי ה' אֱלֹקֵיכֶם הַהֹלֵךְ עִמָּכֶם לְהִלָּחֵם לָכֶם עִם אֹיְבֵיכֶם לְהוֹשִׁיעַ אֶתְכֶם"
גם במשנה בר"ה מבואר שידיו של משה גרמו לנצחון עם ישראל בכך שעם ישראל התחזק בלבטוח בה' ולהשען עליו.
לכן פתחתי מיזם:
מטרת המיזם - הגברת הבטחון בה' בעם ישראל. כשהדגש הוא בעיקר בקרב הציבור שאינו שומר תו"מ.
לצערנו הם שרויים בפחד גדול, כי ההשענות על כוחות הבטחון לא כל כך מוכיחה את עצמה, ונראה לי שזו הזדמנות להכנס לליבם, והבוטח בה' חסד יסובבנו גם אם אינו ראוי.
כרגע חשבתי על שני רעיונות:
מוזיקה - להסתובב עם רמקולים בשכונות של הציבור הנ"ל עם השיר "עם ישראל לא לפחד ה' אלוקיך הולך איתך"
שלטים - לתלות שלטים "ה' איתנו!", (במקום השלטים שאני רואה בכבישים כמו "אנחנו ננצח"...)
אשמח לרעיונות איך להרים אותו, להשיג תורמים ומתנדבים להדפסה רמקולים וכו'.
תודה רבה!
גם במשנה בר"ה מבואר שידיו של משה גרמו לנצחון עם ישראל בכך שעם ישראל התחזק בלבטוח בה' ולהשען עליו.
לכן פתחתי מיזם:
מטרת המיזם - הגברת הבטחון בה' בעם ישראל. כשהדגש הוא בעיקר בקרב הציבור שאינו שומר תו"מ.
לצערנו הם שרויים בפחד גדול, כי ההשענות על כוחות הבטחון לא כל כך מוכיחה את עצמה, ונראה לי שזו הזדמנות להכנס לליבם, והבוטח בה' חסד יסובבנו גם אם אינו ראוי.
כרגע חשבתי על שני רעיונות:
מוזיקה - להסתובב עם רמקולים בשכונות של הציבור הנ"ל עם השיר "עם ישראל לא לפחד ה' אלוקיך הולך איתך"
שלטים - לתלות שלטים "ה' איתנו!", (במקום השלטים שאני רואה בכבישים כמו "אנחנו ננצח"...)
אשמח לרעיונות איך להרים אותו, להשיג תורמים ומתנדבים להדפסה רמקולים וכו'.
תודה רבה!