תודהאפשר קודם כל לאסוף את כל המכירות השכונתיות תחת כותרת ממש לאגור רשימה מפורטת כולל סניפים ולעצב קונספט מיתוג שיעשה לזה נפח וכן כמובן אתר עם סניפים וכו' אולי תקראו לזה "התפרנסו זה מזה" -רעיון ממש טוב! או "תומך"
יכולה לתת לי דוגמא לענפים בהם התחרות תהיה קשה יותר ?באמת מיזם נפלא,השאלה אם הן יוכלו להתחרות במחירי שוק...
לפעמים יש מבצעים הזויים שרק רשתות שיווק יכולות לספק
מטרנה?יש עכשיו הרבה 3 במאהיכולה לתת לי דוגמא לענפים בהם התחרות תהיה קשה יותר ?
זה מבצע חד פעמי ונדיר על המטרנה. וזה גם מוגבל ללקוח.מטרנה?יש עכשיו הרבה 3 במאה
טיטולים כנל הרבה מבצעים
אם זה מכלול של שירותים מנשות אברכים,אז הוא צריך להיות מלווה באידיאל לקנות מנשות אברכים,ואם זה יעזור להן הרבה יסכימו לשלם טיפה יותר...
אני הייתי שמחה לפרנס משלנו
אבל בדרכ אני נתקלת בשרות 0
אולי קודם שישכנעו שיש שרות ואז נבוא לקנות
מה הדין עם מישהי ברשימה ואז בעלה יוצא לעבוד?
סתם שואלת
אני מנסה לחשוב מה יכול לעודד לרכוש דווקא מנשים אלו(מעבר לעניין הערכי). חשבתי שיהיה נכון אולי לתמרץ בדרך של מועדון עם נקודות וכד'
זה מה שחשבתי. שזה יהיה כמו מועדון ,שמקבלים חזרה אחוזים מהקניה , השאלה מי בעצם יממן את ההחזר הכספי אם גם ככה המחירים הם זולים ,אין שומנים לבעלות העסקיםהרעיון שלי הוא.. ערבות הדדית.
לבנות קבוצה סגורה של עסקי משפחות אברכים שיקנו אחד אצל השני.
לכל אחד יש אינטרס לקנות מתוך הקבוצה כמו שהוא רוצה שיקנו אצלו.
(על כל קניה יהיה ניקוד)
לא תמיד נחפש את הזול ביותר, כי הכסף הולך לבני תורה.
הרעיון של החזר כספי פחות יתאים לקונספטזה מה שחשבתי. שזה יהיה כמו מועדון ,שמקבלים חזרה אחוזים מהקניה , השאלה מי בעצם יממן את ההחזר הכספי אם גם ככה המחירים הם זולים ,אין שומנים לבעלות העסקים
מכירה את זה.כמובן שתהיה התחיבות לעמוד בסטנדרט גבוה של שירותיות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: