מיה קינן- יצירת קשר

• פותח הנושא henny
  • פורסם בתאריך

henny

משתמש רשום
האם מישהו יודע כיצד ניתן ליצור קשר עם מיה קינן?
תודה רבה!

swiss

משתמש רשום
תשאלי אותה בינתיים מה קורה עם יוזבד מוגזם כבר

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י swiss;1333966:
תשאלי אותה בינתיים מה קורה עם יוזבד מוגזם כבר

הדד ליין האחרון שאמרו בשמה היה חודש חשוון... הוא עוד לא הגיע החודש....

henny

משתמש רשום
הבנתי ש"יוזבד" ממש בשלביו היותר מתקדמים. ותסמכו על מיה קינן שאינה מתעכבת לריק!

swiss

משתמש רשום
נכתב ע"י sara100;1333971:
הדד ליין האחרון שאמרו בשמה היה חודש חשוון... הוא עוד לא הגיע החודש....
אני אוחזת עדיין רק כשהיה מדובר שבחופש הגדול זה יהיה מוכן כנראה פיספסתי משהו

swiss

משתמש רשום
נכתב ע"י henny;1334492:
הבנתי ש"יוזבד" ממש בשלביו היותר מתקדמים. ותסמכו על מיה קינן שאינה מתעכבת לריק!
מאיפוא לך?

~רחלי~

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לי את כתובת המייל שלה,
בפרטי

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
כמדומני שהניק יעל ברג היא אחותה יעל רוטנברג (לפי קבצים שהעלתה פה לטובת הדרומיים...)
תנסי לשאול אותה בפרטי.

חני

mali

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אם כבר מדברים עליה, התחיל אצלנו לפני הרבה מאוד זמן סיפור בהמשכים שלה בשם "הנערה מארון הספרים", עיתון ההוא נסגר ועימו נעצר הסיפור, אך ידוע לי שבעיתון בבית שמש הוא המשיך. האם הסיפור יצא כבר בספר?

maty

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
גם בעיתון בבית שמש הוא הפסיק, יחד עם הפסקת המגזין כולו

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י mali;1334583:
אם כבר מדברים עליה, התחיל אצלנו לפני הרבה מאוד זמן סיפור בהמשכים שלה בשם "הנערה מארון הספרים", עיתון ההוא נסגר ועימו נעצר הסיפור, אך ידוע לי שבעיתון בבית שמש הוא המשיך. האם הסיפור יצא כבר בספר?

את מזכירה לי נשכחות!!!!
הוא היה באמת מדהים!!!
ואין מי שלא סקרנית להמשך. לא זכרתי שהוא שלה. אז אם אפשר לשאול אותה בבקשה עליו. נשמח מאד!!!!

~רחלי~

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י תמר;1334530:
יש לי את כתובת המייל שלה,
בפרטי

סליחה על ההקפצה,
אולם מאז שפרסמתי את ההודעה הזו ועד היום קבלתי עשרות פניות לקבלת המייל שלה..
אני מצרפת אותו כאן ומבקשת לא לפנות אלי יותר בעניין הזה:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

(ואגב אין לי מושג אם זו כתובת פעילה, אם היא ענתה למשהו בכתובת הזו אפשר לעדכן)

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י mali;1334583:

אם כבר האשכול הזה קפץ.
ספרי לי מה הסיפור הזה? על מה הוא מדבר?

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
למיטב זכרוני, מסופר על נערה שגרה אצל מבוגרים ?(סבא וסבתא) ולא יצא מהבית- היתה מציצה מהחלון. וכל פעם שהתחילה לדבר היסו אותה- בקיצור סוד גדול היה שם...

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
זה היה סיפור יפהפה במיוחד.
בזירה אחת, נערה יהודייה ניו יורקית, בת יחידה ומפונקת, מתחתנת עם גוי. היא נפגעת אנושות בתאונה.
ההורים שלה לוקחים את התינוקת שנולדה לה, משנים את זהותם, ועוברים עם התינוקת למדינה אחרת בארה"ב - בתקווה שהאבא הגוי לא ידע שיש תינוקת, ולא יחפש אותה. (כי לפי החוק, האפוטרופסות תהיה שלו). הם חולמים לתקן את הטעויות שעשו עם הבת, ע"י שיגדלו את הנכדה.

בזירה האחרת, התינוקת כבר נערה, וכל חייה גדלה עם הסבא והסבתא, בחווה מבודדת באחת המדינות הנידחות, עם חינוך ביתי.

סיפור מקסים.

mali

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נכתב ע"י רותי קפלר;2274234:
בזירה אחת, נערה יהודייה ניו יורקית, בת יחידה ומפונקת, מתחתנת עם גוי. היא נפגעת אנושות בתאונה.
ההורים שלה לוקחים את התינוקת שנולדה לה, משנים את זהותם, ועוברים עם התינוקת למדינה אחרת בארה"ב - בתקווה שהאבא הגוי לא ידע שיש תינוקת, ולא יחפש אותה. (כי לפי החוק, האפוטרופסות תהיה שלו). הם חולמים לתקן את הטעויות שעשו עם הבת, ע"י שיגדלו את הנכדה.

בזירה האחרת, התינוקת כבר נערה, וכל חייה גדלה עם הסבא והסבתא, בחווה מבודדת באחת המדינות הנידחות, עם חינוך ביתי.

סיפור מקסים.

בדיוק.

מישהי יודעת היכן הוא התפרסם ההמשך שלו? ואני מעזה לקוות אולי יצא כספר?

סביונים

משתמש צעיר
נכתב ע"י רותי קפלר;2274234:

סיפור מקסים.

וואו, את מזכירה לי נשכחות
אני אפילו לא זוכרת באיזה עיתון קראתי אותו, אבל זוכרת שנהניתי ממנו והצטערתי שהפסיק...
יש אותו בספר?

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מס' הטלפון של מיה קינן אינו חסוי ומופיע במאגרי הטלפונים של 144 ובספרי הטלפונים השונים

sarit_f

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
אני עיצבתי בזמנו את המגזין בו התפרסם הסיפור המקסים הנ"ל
לא היה לו המשך, וחבל..

ואני השגתי את מספרה של מיה ב144, כשבערב שמחת תורה הייתי נואשת לקנות את יוזבד וכל החנויות היו סגורות.. קניתי ממנה ישירות :)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה