לא לוקח הרבה יותר מהאחרים, ונותן 8 מקומות שבשבילנו מאוד קריטי, מאוד נח, ומחיר מצוין, ומקסימום שלמנו בפריסה שנתית של דלק עוד כמה מאות שקלים (אולי מי שנוסע הרבה בעירוני אז יוצא יותר יקר, אנחנו נוסעים על פי רוב - בינעירוני)הMPV לא דורש תחנת דלק ניידת מאחור?
כל חצי שנה טסט, לא כל כך מפריע לי זה סה"כ כמה מאות שקלים למוסכניק שיעביר את זה, כמה שותה בדלק ? ואיך הפלסטיקה ?לי יש טויוטה פריוויה שנת 96. חוץ מהדלק שהוא שותה (רכב ישן, וגדול) אני די מרוצה. כמעט אין תיקונים (בהתחשב בגיל הרכב) הוא גדול ומרווח. בעיקרון יש 8 מקומות אבל בקלות נכנסים גם 9 ו- 10 (עם ילדים, לא מבוגרים). הבגז' די גדול. חסרון נוסף שקשור לגיל הרכב- כל חצי שנה טסט.
לא שווה במחינת הדלק . הרכב שותה כפול מכל רכב שווה לגודלו של הסיאנהלנו היה
MPV ועכשיו (7 שנים ) יש לנו טויוטה סיאנה 8 מקומות אוטו מאוד מאוד נוח אין לי מושג לגבי דלק ומחיר..........
כמה ק"מ לליטר דלק ?לא שווה במחינת הדלק . הרכב שותה כפול מכל רכב שווה לגודלו של הסיאנה
כמה ק"מ לליטר דלק ?אני נוסעת כל יום כפר סבא ב"ב הלוך חזור לפעמים פעמיים ביום. כל שבוע ממלאה 400 ש' דלק.
למה הכוונה פלסטיקה?
אשאל את בעליכמה ק"מ לליטר דלק ?
יש את זה במחירים של פחות מ5 ספרות ?למה לא לחשוב על ג'מפי,
יש 9 מקומות ולא לוקח הרבה דלק.
רק לשים לב,
בדגמים החדשים יש גם בנפח 1.6
שומר נפשו ירחק !
מה שאתה מציע הוא מן הסתם ידני, כי אוטומטי עולה הרבה הרבה יותר.למה לא לחשוב על ג'מפי,
יש 9 מקומות ולא לוקח הרבה דלק.
רק לשים לב,
בדגמים החדשים יש גם בנפח 1.6
שומר נפשו ירחק !
תראו אתם בלא"ה מדברים על מודל נמוך.יש את זה במחירים של פחות מ5 ספרות ?
לא הבנתי מה זה בקלות נכנסים זאת אומרת שאתם מכניסים ילדים מעבר למותר ומה עם ונשמרתם מאד לנפשותיכים לפחות על תכתבו את זה פה למען לא יעשו אחרים כמוכם ממש מזעזעלי יש טויוטה פריוויה שנת 96. חוץ מהדלק שהוא שותה (רכב ישן, וגדול) אני די מרוצה. כמעט אין תיקונים (בהתחשב בגיל הרכב) הוא גדול ומרווח. בעיקרון יש 8 מקומות אבל בקלות נכנסים גם 9 ו- 10 (עם ילדים, לא מבוגרים). הבגז' די גדול. חסרון נוסף שקשור לגיל הרכב- כל חצי שנה טסט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: