בדקתי, לא יצא לי משהו ברור, וגם כל אחד כותב ששלו הכי טוב מכולםניסית לבדוק ברשת?
אני הסתכלתי אחרי שקנינו וראיתי הרבה מידע שחסר לי...
בערך 800 ק"מ לחודש בעיקר בינעירונילנו יש סוזוקי אלטו חסכונית בטירוף,
אבל תלוי מה השימוש שלכם ברכב.
אשמח לקבל המלצות או להיפך על כל סוגי הרכבים הקטנים כגון ניסאן מיקרה או שברולט ספארק או קיה פיקנטו וכדומה
מה הכי אמין וחסכוני, וגם לגבי המחירים, כמובן יד ראשונה
תודה מראש
גם אניsuzuki celerio
קנינו אותה פעם שניה (מיד ראשונה)....
אוהבים אותה.
שברולט ספארק, אומרים לא להתקרב.
איך יכול להיות ?שברולט ספארק הוא זוכה מגזין אוטו כבר 3 שנים ברציפות מ2016 יש לו מנוע יותר חזק מכל הקטנות
א. זוכה מגזין אוטו זה לא אומר כלום לפני שבדקנו פרמטרים של זכיה, וגם כמה שילמו על הזכיה.איך יכול להיות ?
יתכן שלטווח הקצר הוא מצוייןאיך יכול להיות ?
כמובן יד ראשונה
תוכל לשלוח לי הודעה פרטית?אני מוכר טויוטה יאריס היברידית 2018 - הכי אמין וחסכוני שיש.
50,000 ק"מ. 80,000 ש"ח
אשמח לקבל המלצות או להיפך על כל סוגי הרכבים הקטנים כגון ניסאן מיקרה או שברולט ספארק או קיה פיקנטו וכדומה
מה הכי אמין וחסכוני, וגם לגבי המחירים, כמובן יד ראשונה
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: