לפעמים אפשר לבכות ולהסביר ולהתחנן למה לא שילמת, וייתכן ויתחשבו בך ויוותרו לך על חלק מהריביות אבל לא על הוצאות.היי
קיבלתי קנס ברכבת הקלה בתחילת שנה פ"ד
עכשיו הודיעו לי שיש לי חוב מוגדל של 700 ש"ח
התקשרו אלי ממשרד עורך דין - לפני הוצאה לפועל..
משיו יודע מה זה?
והאם אפשר לשלם את החוב בסכום המקורי שלו? 185 ש"ח
תודה רבה!
אודה לעזרה דחופה!!
גם אם אני משלמת אי אפשר שזה ירד לסכום המקורי?לפעמים אפשר לבכות ולהסביר ולהתחנן למה לא שילמת, וייתכן ויתחשבו בך ויוותרו לך על חלק מהריביות אבל לא על הוצאות.
(למשל אולי שבגלל המלחמה אתה בלחץ וכו' ואתה טרוד וקרובי משפחה שלך...)
לי אגב , בחוב במקום אחר, לא התקשרו.. רק שלחו מכתבים ובסוף עיקלו לי את החשבון בנק ולקחו את הסכום....
אמורים לענות לך. בינתיים כל עוד הגשת ערעור יש לך בערך שנה עד שהחוב מתחיל לצבור ריביות (לא לסמוך על זה בשום אופן!!! לברר).הי גם אני הגשתי עירעור על דוח ברכבת הקלה ירושלים (186 שח)
איך אדע אם קבלו אותו?
מי שרוצה לשלם כזה קנס לפני שהוא עשה כל מה שניתן הוא מטורף. לא לשלם את זה! לשלוח ערעור למשרד התחבורה ולומר את האמת: שלא ידעת שהחוב צובר ריביות!!!גם אם אני משלמת אי אפשר שזה ירד לסכום המקורי?
וגם..
מול מי עכשיו אני משלמת את זה?
תודהה
איפה אני יכולה לברר?אמורים לענות לך. בינתיים כל עוד הגשת ערעור יש לך בערך שנה עד שהחוב מתחיל לצבור ריביות (לא לסמוך על זה בשום אופן!!! לברר).
חיפשתי לא מצאתיאתר משרד התחבורה, החברה שנתנה את הדו"ח ואולי גם ברב קו: 0772244080
חיפשתי לא מצאתי
יש לך מושג בדיוק איפה באתר?
גם אם את משלמת עכשיו אי אפשר להוריד את הסכום.גם אם אני משלמת אי אפשר שזה ירד לסכום המקורי?
וגם..
מול מי עכשיו אני משלמת את זה?
תודהה
מי שהגשת לו את הערעור-אמור לדעת להגיד לך איפה את מוצאת את המידע על הסטטוס שלו כרגעאיפה אני יכולה לברר?
לא, הוא לא מטורף. הוא חכם. כי החוב ימשיך לגדול פעם בכמה חודשים, וחוץ מזה- כל חוסר תגובה תגרום לעוד הודעות לצאת אליו וממילא תוספת של הוצאות גביה.מי שרוצה לשלם כזה קנס לפני שהוא עשה כל מה שניתן הוא מטורף. לא לשלם את זה! לשלוח ערעור למשרד התחבורה ולומר את האמת: שלא ידעת שהחוב צובר ריביות!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: