נראה לי שהם רצו ע"ז בסביבות ה-800 במקום 1000 אבל אני לא וזכר בדיוקנראה טוב כמה הוא עולה?
איפה אפשר לקנות את זהנראה לי שהם רצו ע"ז בסביבות ה-800 במקום 1000 אבל אני לא וזכר בדיוק
פרטים שהם שלחו לי- מצו"ב תיקיה עם כל הקבצים [יש שם כל מיני דברים על עצמם אבל אני רוצה מנסיון ל אנשים ולא מה שהם שולחים לי]איזו חברה? זה מאד תלוי
בטלפון 055-960-4040איפה אפשר לקנות את זה
המידע שיש כאן והתמונות די זהות בכל החברותזה ה
פרטים שהם שלחו לי- מצו"ב תיקיה עם כל הקבצים [יש שם כל מיני דברים על עצמם אבל אני רוצה מנסיון ל אנשים ולא מה שהם שולחים לי]
מה זה בסט סלרית לא הבנתי?המידע שיש כאן והתמונות די זהות בכל החברות
נראה שזה של חברת veet שמתמחה בד"כ במוצרי שעווה וכד'
לא בטוח שגם המכשירים אמינים כדאי לשמוע ממליצים מכלי ראשון
בגדול החברה לא בסט סלרית לפי מה שהבנתי
אתם מכירים משימוש אישי?יש של חברת סילקן-מומלץ מאוד יש למכשיר את האישורים הנדרשים
עולה 1190 כולל 2 ראשים אחד לשטחים גדולים
ואחד למקומות קטנים (פנים)
לא זוכרת עם כמה פלשים
אפשר דרך האתראתם מכירים משימוש אישי?
א"כ יש לכם מידע נוסף איפה קונים וכו'
עבר זמן מה..אותו מכשיר באלי אקספרס אפילו התגובות שמצורף לך בקובץ זיפ זה העתק מתגובות באלי.
ההבדל הקטן שבאלי זה עולה 200 ש"ח.
29.26US $ 23% OFF|IPL Hair removal Epilator a Laser 1800000 Flashes Permanent Hair Removal Machine Bikini Trimmer Electric depilador a laser women|Epilators| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
עליו אני לא יודעת להמליץ, אבל אני קניתי אחד בשיטה קצת יותר מתקדמת שהוא פועל עם קירור חזק עם הפלאש כדי שלא יכאב, משתמשת פחות מחודש רואה שיפור אבל מקווה שבהמשך יהיה משמעותי יותר. (בינתיים השיפור הוא בעיקר צמיחת שיער יותר איטית ודק יותר.)
מצינת שקניתי אותו לפני שנה בערך ולא השתמשתי בגלל הריון ולכן מאמינה שיש כבר באליאקספרס יותר מתקדמים. או עם יותר פלאשים.
זה מה שאני קניתי:
84.47US $ 52% OFF|Lescolton 3in1 Icecool IPL Laser Hair Removal Machine For Face Body Leg Bikini Electric Depilador a Laser|Epilators| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ביקשתי מהמוכר לכתוב פחות מ75 דולר בשביל המכס
ק.ש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: