מידע על לקחת משכנתא על דירה שלא שלי אפשרי???

המלך הקטן

משתמש חדש
@הון ובית @ראובן 23 אמא שלי בת 75 רוצה לקנות דירה ראשונה ללא כל הון עצמי וללא אפשרות לקחת משכנתא (אין לה אפשרות לעמוד בהחזרים)מה שאני רוצה לעשות שהדירה רשומה על שמה ואני ישלם לה את המשכנתא כל חודש, יש לי 25% הון עצמי והשאר משכנתא השאלה אם אפשר לשעבד את הדירה הזו למשכנתא?? או לחילופין על הדירה שלי יש לי כרגע 33% מערך הדירה משכנתא אז לעלות את המשכנתא עד הקצה של 75%ו ואז הדירה שלי משועבדת למשכנתא? מה עדיף מי יודע זה ממש יעזור לי תודה רבה

נערך לאחרונה ב:

mklj

משתמש פעיל
אני יודעת שיש אפשרות שהמשכנתא על שמה אבל אתם מחזירים- אתם חתומים ערבים על המשכנתא ואתם המשלמים,
ז"א הבנק בוחן את ההכנסות וכו' שלכם כדי לאשר (גם שלה אבל מספיק שיאשרו את שלכם)
כך המשכנתא שלי..

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
זה נקרא היפוך לווים. היא ממשכנת ואתם לווים לכל דבר. עם ההכנסות שלכם

המלך הקטן

משתמש חדש
זה נקרא היפוך לווים. היא ממשכנת ואתם לווים לכל דבר. עם ההכנסות שלכם
אני יודעת שיש אפשרות שהמשכנתא על שמה אבל אתם מחזירים- אתם חתומים ערבים על המשכנתא ואתם המשלמים,
ז"א הבנק בוחן את ההכנסות וכו' שלכם כדי לאשר (גם שלה אבל מספיק שיאשרו את שלכם)
כך המשכנתא שלי..
מה עדיף את האופציה א או ב על הדירה שלי ?? מבחינת ריביות /סיבוכים /בעיות וכו

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום
@הון ובית @ראובן 23 אמא שלי בת 75 רוצה לקנות דירה ראשונה ללא כל הון עצמי וללא אפשרות לקחת משכנתא (אין לה אפשרות לעמוד בהחזרים)מה שאני רוצה לעשות שהדירה רשומה על שמה ואני ישלם לה את המשכנתא כל חודש, יש לי 25% הון עצמי והשאר משכנתא השאלה אם אפשר לשעבד את הדירה הזו למשכנתא?? או לחילופין על הדירה שלי יש לי כרגע 33% מערך הדירה משכנתא אז לעלות את המשכנתא עד הקצה של 75%ו ואז הדירה שלי משועבדת למשכנתא? מה עדיף מי יודע זה ממש יעזור לי תודה רבה
כלכלית כפי שכתב כבר @ari1980 היפוך לווים.

ייעוץ משכנתא smart

פתרונות מימון פיננסים
מנוי פרימיום
ניתן לבצע היפוך לווים
אמא תהיה זו שממשכנת את הנכס
ואתה הלווה

יש גם אופציה שתיכנס ב 5% ברכישת הנכס ואז בכלל לא תהיה לך בעיה עם כל הבנקים

ייעוץ משכנתא smart

פתרונות מימון פיננסים
מנוי פרימיום
השאלה האם לא עדיף לקחת את המשכנתא על הדירה שלי ולא על הדירה שלה ???
לא ניתן למשכן נכס לטובת רכישת נכס אחר
יש כל מיני אופציות שמצליחים אבל הריבית תהיה גבוה משמעותית

למה לא למשכן את הנכס שלה ולבצע היפך לווים
אין בזה שום בעיה
הבית יהיה על שמה ואתה תיקח את המשכנתא
ואם זו דירה יחידה שלה היא גם תקבל 75% מימון

הון ובית

נדל"ן. משכנתאות. כלכלת המשפחה
מנהל
מנוי פרימיום
למשכן את הנכס שלך - לרכוש עבורה - מותר!
זה נקרא בעגא המקצועית, הלוואת נדוניה.
אך יהיה יותר יקר משמעותית, וגם מוגבל עד 50% משווי הנכס שלך.
יש אפשרות לקחת בהגדרות שונות, ואז - עד 75% גם מהנכס שלך.
הכי זול, כמו שכתבו - היפוך לווים - ניתן בטפחות או בבנק ירושלים.
בכל מקרה, מכיון שאין לאמא הון עצמי בכלל, תצטרך למשכן את הנכס שך לטובת העניין.

אגב, אם הסתבכת עם כמות ההחזרים של ההלוואות, יש אפשרות לרכוש עבורה במשכנתא הפוכה, ללא כל החזר חודשי בכלל, ההלוואה על שמה.
אממה..
שגם כאן תצטרך להביא הון עצמי מהבית שלך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה