אוה! ראשית תודה על העזרה!אתם מגיעים לגור בירושלים או שאתם כבר גרים וצריכים להכניס ילדים למוסדות?
באיזורים שציינת יש לבנות את -
סקווער, צאנז, ויזניץ, ביאן, בית יעקב באידיש, בית יעקב חסידי.
לבנים יש עוד יותר הרבה וקשה לי למנות בדיוק. אתם רוצים עם הסעה או בלי?
זה מאוד משמעותי בגילאים הקטנים.
בגדול הרבה מהמוסדות החסידיים באידיש נמצאים באיזורים שציינת.
תמקד יותר את הסגנון שאתה מחפש ויוכלו לעזור לך.
מה?בגדול בירושלים הרישום לחיידרים כבר היו..,
גנים- תלוי אם זה פרטי או עירוני
הובן מדבריך שאתה מברר על גני ילדים ובית ספר יסודי.והאם ובאיזה רמה יוצאים משמה עם מקצוע ביד?
בית טראני - סקווער, שכונת מקור ברוך, נדמה לי שברחוב רש"י. 0737416660אם יש איזשהו פרט טכני כגון מיקום, טלפון, אפשרויות רישום אשמח מאוד.
את צודקת.רמה גבוה וסגנון חסידי קלאסי ( לא חוצניק )
אכן דיברתי על גני ילדים ובית ספר יסודי, אבל עם המשך לכל השנים.הובן מדבריך שאתה מברר על גני ילדים ובית ספר יסודי.
לא יוצאים עם מקצוע ביד - לא מגן ילדים ולא מבית ספר יסודי.
קצת לגבי הסגנון: (קשה לפרט מהסיבה שאיני יודעת מה הסגנון של זה שעומד מולי)
בעצם אני מנסה למקד את הסגנון דרך המידע שישותף באשכול זה, לכן כל מידע אודות סגנון עוזר לי מאוד,את צודקת.
אבל איך את יכולה לדעת מה ההוא מחפש?
אולי הוא מעדיף סגנון חוצניק?
אולי חשוב לו כמה שיותר שמרני ואדוק?
אפשר לכתוב נתונים, קשה להמליץ בלי הכרות אישית.
ממליצה על הגנים של צאנז לבנות,
שולחים לשם מכל העיר ויש להם הסעות,
רמה גבוה וסגנון חסידי קלאסי ( לא חוצניק )
אני מעדיף למצוא משהו שאני מכניס אותה למקום שממשיכים משמה לבית ספר ואולי אפילו בהמשך לסמינר.ילדה בת שנתיים צריכה גן פרטי או מעון/משפחתון
לא כ"כ מציאותי לחשוב עכשיו על סמינר לילדה בת 2.5,אכן דיברתי על גני ילדים ובית ספר יסודי, אבל עם המשך לכל השנים.
לגבי הלימויד מקצוע - (לא שזה בראש סדר העדיפויות שלי - אבל בכל מקרה אשמח לדעת), - התכוונתי בעיקר לבנות.
בעצם אני מנסה למקד את הסגנון דרך המידע שישותף באשכול זה, לכן כל מידע אודות סגנון עוזר לי מאוד,
אנסה בהקדם לפרט ולמקד יותר מה הסגנון שאני מחפש?
בינתיים כל פיסת מידע עוזר לי מאוד...
אני מעדיף למצוא משהו שאני מכניס אותה למקום שממשיכים משמה לבית ספר ואולי אפילו בהמשך לסמינר.
אפילו אם אני יצטרך להכניס אותה רק בעוד שנה או יותר.
(כרגע היא נמצאת בגן פרטי).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: