מידע בנושא אחריות למצלמה canon ע"י חברת קרט

ה.ס

משתמש רשום
אני קונה מצלמה dslr של חברת קנון בחנות camera והייתי רוצה לדעת אם שווה לי לשלם עוד כסף עבור אחריות של חברת קרט או שמספיק אחריות של החנות?
אשמח אם תענו לי בהקדם לכל מי שיש לו ניסיון בנושא.

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
ממליצה לשלם עוד קצת על אחריות ולצלם בראש שקט.
אני עשיתי לשלש שנים, אחריות של קרט.

הגלים

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תלוי מה המצלמה ותלוי מה הפער.
באופן כללי זה לא משתלם כלכלית אבל נותן איזה שקט נפשי. יש כאלה שיעדיפו מאק רגיל או דייימונד.

אבל למה בCAMERA?

בית הצילום נותנים מחירים מצוינים למצלמות באחריות שנה שלהם.

ה.ס

משתמש רשום
קיבלתי מחירים מאד טובים ונותנים אחריות לשלוש שנים או בתוספת כסף אחריות לשלוש שנים מקרט

banana

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא כדאי להסתמך על האחריות של קאמרה
עדיף לשלם את של קרט

אבל תדעי שאחרי שאת משלמת הם לא מכירים אותך, אם קורה משהו הם אומרים לך ללכת לטפל לבד דרך האחריות הרישמית.

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
לא הייתי קונה בקאמרה, אבל נניח לזה..

תבדקי מה התוספת עבור אחריות קרט לשלוש שנים, סביר להניח שבמחיר הזה תוכלי לרכוש ביטוח Mack לשלוש שנים והוא הרבה יותר אמין בעיני.

הגלים

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י msphoto;1402707:
לא הייתי קונה בקאמרה, אבל נניח לזה..

תבדקי מה התוספת עבור אחריות קרט לשלוש שנים, סביר להניח שבמחיר הזה תוכלי לרכוש ביטוח Mack לשלוש שנים והוא הרבה יותר אמין בעיני.

המאק יותר מקיף- לא יותר אמין.
אתהול קניתי מארק 3 נוספת ואחרי התלבטות מה - העדפתי ללכת על קראט ולא על מאק.

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
המאק אמין יותר בעיני, אולי יותר נוח למשתמשים לא מנוסים (לא מתכוון אליך..) להתנהל מול נציג אנושי בעברית ולא במיילים באנגלית ל׳מאק׳.

תתחדש על המארק 3 הנוספת, גם אצלי בתכנון.. (או לקפוץ ל1Dx או אולי להמתין לדגם חדש.. מתלבט..)

מה היה הפרש המחיר הנדרש עבור אחריות קרט?

הגלים

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפער של קראט מול ארליך היה סביבות 400 ש"ח.

1DX לא "שווה לי" בינתיים. היא תמכר לשדרוג עתידי הרבה לפני שהיא תמצה את עצמה.
המארק 3 שאצליי שנה וחצי עם קרוב ל160000- עכשיו היא תעבור למצלמה שניה ותוריד קצב ותמכר עוד שנה וחצי לטובת מצלמה חדשה שתצא והמארק 3 החדשה תזוז צעד אחורה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה