אשמח לכל מידע!
תודה!
תודה!
מה המחיר בלי מרשם?בסופר פראם, בהרבה סופרים אפילו קטנים, צריך לחפש.
יכול להיות שעם מרשם רופא זה יותר זול בסופר פראם \ בית מרקחת של הקופה
של חברת מטרנה לפימה שזכור לי זה כשרות טובה
יש אפשרות לתת פעם מטרנה רגילה ופעם AR? מדובר בריפלוקס קל,שימו לב שהמטרנה הזו סמיכה יותר מהרגיל, צריך פיטמה מתאימה לבקבוק. (על פי ייעוצים פה בפורום, ניסינו פטמה מס' 2 של מאם, והיה מצויין).
יש אפשרות לתת פעם מטרנה רגילה ופעם AR? מדובר בריפלוקס קל,
המטרנה הזאת עוזרת גם לריפלוקס שמתבטא רק בכאבים ולא בפליטות?
מאד מתלבטת מה לעשות, לבת שלי יש ריפלוקס שמתבטא בהרבה פליטות וזהו, היא רגועה, עולה יפה במשקל, לא נראה שמכאיב לה וכו'כן.
המטרנה הזאת (וכך גם כל התמ"לים AR. יש גם לחברות האחרות. אבל מטרנה היא היחידה מהדרין) - נהיית סמיכה בקיבה, ולכן לא עולה בחזרה לוושט, ולא מכאיבה לתינוק.
הכאב בריפלוקס הוא מהצרבת שנוצרת כשהאוכל עולה, ולפעמים נוצרים פצעים ממש בוושט. ברגע שתכולת הקיבה סמיכה ולא עולה בגרון, הכאבים פוחתים עד נעלמים.
אפשר לשלב גם אוסטאופתיה + רפלקסולוגיה + כל מה שבא לכם להוציא עליו כסף.
וכמובן להחזיק את התינוק במאונך אחרי כל האכלה, לא לנדנד ולא לטלטל.
תודה!כן.
המטרנה הזאת (וכך גם כל התמ"לים AR. יש גם לחברות האחרות. אבל מטרנה היא היחידה מהדרין) - נהיית סמיכה בקיבה, ולכן לא עולה בחזרה לוושט, ולא מכאיבה לתינוק.
הכאב בריפלוקס הוא מהצרבת שנוצרת כשהאוכל עולה, ולפעמים נוצרים פצעים ממש בוושט. ברגע שתכולת הקיבה סמיכה ולא עולה בגרון, הכאבים פוחתים עד נעלמים.
אפשר לשלב גם אוסטאופתיה + רפלקסולוגיה + כל מה שבא לכם להוציא עליו כסף.
וכמובן להחזיק את התינוק במאונך אחרי כל האכלה, לא לנדנד ולא לטלטל.
שאלתי רופאה אם יש מה לעשות לריפלוקס... היא אמרה שהכל שטויות! [אולי היא סתם לא מאמינה]האמת שלא ממש בא לי להוציא כסף אלא אם זה באמת משהו שמוכח שעוזר... (פגית בת 4 חודשים, צורחת ללא הפסקה )
שאלתי רופאה אם יש מה לעשות לריפלוקס... היא אמרה שהכל שטויות! [אולי היא סתם לא מאמינה]
ריפלוקס- זה חוסר בשלות של הסוגר של הוושת ככה שבלחצים של העיכול הוא נפתח, ככה שלא יודעת מה עוזר הרפסלוגויה וכו' [איך אפשר לזרז ולהבשיל את המערכת???]
אמרו לי שיש שיפור ענק בגיל 6 חודשים [לפגית- מתוקן]
אז למה לא מטרנה AR באמת?
היא רק בת חודשיים מתוקן, אז יש עוד זמן....אז למה לא מטרנה AR באמת?
פגית והנקה? כל הכבוד! אולי תשלבי לה רק נגיד פעם ביום מטרנה ויכול להיות שההפסקה הזו תעזור לה, [תתיעצי עם תזונאית פגים יש לה מה לומר בדרך כלל]אני אקנה מטרנה AR אבל היא בעיקר יונקת
אישית אוסטופאת עזר לנו במקרה שונה לגמרי, לא יודעת מה לגבי ריפלוקס כי לדעתי:השאלה אם באמת אוסטאופתיה יכולה לעזור? או שזה סתם כסף לפח?
[איך אפשר לזרז ולהבשיל את המערכת???]
הנקה שעלתה במאמצים מרובים מאד....פגית והנקה? כל הכבוד!
תודה!
האמת שלא ממש בא לי להוציא כסף אלא אם זה באמת משהו שמוכח שעוזר... (פגית בת 4 חודשים, צורחת ללא הפסקה )
את יודעת להמליץ לי על אוסטאופת שיכול לעזור לזה? (עדיף באזור ירושלים)
שאלתי רופאה אם יש מה לעשות לריפלוקס... היא אמרה שהכל שטויות! [אולי היא סתם לא מאמינה]
ריפלוקס- זה חוסר בשלות של הסוגר של הוושת ככה שבלחצים של העיכול הוא נפתח, ככה שלא יודעת מה עוזר הרפסלוגויה וכו' [איך אפשר לזרז ולהבשיל את המערכת???]
אמרו לי שיש שיפור ענק בגיל 6 חודשים [לפגית- מתוקן]
אז למה לא מטרנה AR באמת?
אפשר לשאול אותך שאלה בפרטי/ מייל?בפעם קודמת הלכנו לאיתמר ברים, בשביל בעיה קצת שונה. עזר מאוד.
הפעם הלכנו לסופר, מגבעת המבתר. היה שיפור קל אחרי מפגש אחד, ואז הידרדרות ומפגש שני (אמר מראש שייתכן וכך יהיה), ואחר כך שקט.
רפלקסולוגיה ואוסתאופטיה יכולים לעזור ולחזק את השוער החלש.
התמ"לים AR עוזרים בכך שהם סמיכים מאוד, ופחות עולים בוושט.
במצבים יותר קשים אפשר לקבל תרופה שמסמיכה עוד יותר את תכולת הקיבה, כך שלא תעלה למעלה.
וחובה חובה להשאיר את התינוק במצב מאונך אחרי כל ארוחה, עד שבטוחים שהאוכל מצא את מקומו הנכון. (אפשר על כתף של מבוגר תורן. שבו ותקראו בפרוג בינתיים.)
@Ruty Kepler המטרנה עוזרת מיד?
כבר 3 ארוחות עם המטרנה והפליטות כרגיל,
זה נורמלי?
מישהי התנסתה עם סימילאק רגיל למניעת פליטות? מישהי המליצה לי כי זה קל יותר לעיכול,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: