מכירים מישהו שיודע לשמוע ולעזור לנושא של האינטרנט וכו'?
חבד?ראשי - נטוב | עתיד בריא בעידן טכנולוגי
מסתכלים למציאות בעיניים! הטכנולוגיה מקיפה אותנו מכל צד, היא משרתת אותנו, וגוזלת אותנו בו זמנית. אין ספק שזה האתגר של הדור. הגיע הזמן להסתער על האתגר,להביט למציאות בעיניים,ולחולל שינוי! איך נעשה את זה? הרצאות הקישו למידע מורחב אנו מאמינים שכהורים, ואנשי חינוך עלינו להכיר את עולם המדיה המקיף את...netov.net
יישר כח. מכיר.הרב יצחק אנסבכר שליט"א
מקו הייעוץ של ועידת הרבנים לביצור חומות הדת ולב שומע
0527629946
נעזרו בפרונטלי או בסדנאות?ר' רפאל גריינמן, מכיר כמה שנעזרו בו.
0527141242
יקר ועמוסר' רפאל גריינמן, מכיר כמה שנעזרו בו.
0527141242
למה זה תלוי מי השואל?מאוד תלוי מי שואל, המתמודד או בן/ת משפחה.
גם תלוי עם מדובר בהתמכרות או רק בהתמודדות.
סדנאות, בשילוב תמיכה מבוגרי הסדנאות שלו.נעזרו בפרונטלי או בסדנאות?
אם מדובר בהתמכרות, בהדגשה על ה"אם", מכיון שלא כל שימוש מוגבר בטכנולוגיה מוגדרת התמכרות. גם אם היא מפריעה לסביבה. כדאי מאוד להמנע משימוש ואפילו מהמחשבה על המונח התמכרות אם היא לא מאובחנת. אדם לא אומר שיש לו מחלה לפני איבחון מקצועי גם אם נראה לו שזה יכול להיות לפי תסמין כזה או אחר.למה זה תלוי מי השואל?
וואו. תודה על התשובה המפורטת.אם מדובר בהתמכרות, בהדגשה על ה"אם", מכיון שלא כל שימוש מוגבר בטכנולוגיה מוגדרת התמכרות. גם אם היא מפריעה לסביבה. כדאי מאוד להמנע משימוש ואפילו מהמחשבה על המונח התמכרות אם היא לא מאובחנת. אדם לא אומר שיש לו מחלה לפני איבחון מקצועי גם אם נראה לו שזה יכול להיות לפי תסמין כזה או אחר.
אזי, אם זה לא המתמודד עצמו ששואל, לא קיים מטפל או יועץ שיוכלו לעזור לו.
אחד המאפיינים הבולטים של התמכרות זו הכחשה.
"אני לא מכור בכלל". "אם אני רוצה אני מפסיק הרגע". אני לא מכור והראיה היא שבשבת אני נמנע". ועוד משפטים מהסגנון הזה.
כל עוד המתמודד נמצא בהכחשה אי אפשר לעזור לו. רק כשמגיע לתחתית נוצר זעזוע שמנער את המתמודד מההכחשה, ואז אם הוא רוצה עזרה אפשר לעזור לו. אני יכול לספר סיפורים רבים על הדינמיקה הזאת אבל לא נראה לי שנכון לעשות את זה בפורום ציבורי.
יחד עם זאת, לסביבה אפשר לעזור להתמודד עם חיים בצל מכור, למרות שלמכור עצמו בשלב הזה למרבה הצער אין דרך לעזור.
בדיוק בשביל זה אסור לכתוב מיילים בפורום ציבורי!תודה לכל מי שענה לי פה ודרך המייל.
ורק להבין את הבעיה ברשת. מתוך כל העוזרים שענו לי היה גם אחד מסכן שהתחיל לבקש כל מיני דברים וכו'.
אין לי מושג מה הוא חשב לעצמו. אבל שימו לב שהרשת היא פח טמון לרגלי תמימים. גם הכי חזקים יכולים ליפול בקלות עם כאלו אנשים חסרי לב וחסרי מעצורים.
וד' ישלח להם רפואה שלמה במהרה. אמן.
נכון.בדיוק בשביל זה אסור לכתוב מיילים בפורום ציבורי!
מה זה אקשיבה?1. יש את אקשיבה. אבל אני לא מכיר רק שמועה..
2. לב שומע מאד עוזרים.
השאלה לאיזה גיל מדובר, כי אאל"ט לב שומע הם בעיקר לבחורים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: