האם העובדה שזה משי אמיתי משפיע משמעותי על המראה של המטפחת?? ומה ההגדרה של לא זול (אפשר טווח)??יש מחוץ לסנטר 1 או תחנה מרכזית חנות של בגדי נשים בשם BESTY, של משפחה מצרפת.
כשהיתה להם חנות במימלא, ראיתי מטפחות משי אמיתי אמיתי, אני חושבת שגם בחנות הנוכחית מחוץ לתחנה מרכזית יש כי המטפחות מגיעות ממפעל הבדים שלהם בצרפת.
קחי בחשבון המחיר לא זול, כי מדובר במשי אמיתי.
אני לא מתכוונת למטפחות במראה חסידי, אלא יותר קלאסימטפחות משי נמכרות הרבה לציבור החסידי במכירות ביתיות לרוב
מחירן מתחיל מ 250-300 ועד....
אני חושבת שכן. משי אמיתי נראה משי אמיתי. הוא מתקבל אחרת לגמרי.האם העובדה שזה משי אמיתי משפיע משמעותי על המראה של המטפחת?? ומה ההגדרה של לא זול (אפשר טווח)??
האמת אני מחפשת שהבד ייראה יפה ואלגנטי בקשירה רגילה של פפיון.את מחפשת ריבוע ולקשור לבד?
הכי פשוט זול ויפה לדעתי לקנות בד יפה תואם לבגד ולתת לתופרת לעשות סיומת.
זה נראה לי מתאים יותר לנשים מבוגרות.יש גם את כובעי שורי שיש לה כובעים אלגנטיים.
אפשר לקבל מספר??יש במודיעין עילית חנות של הודיה ברכה עם מטפחות בסגנון הזה
תנסי לבדוק אצלה אולי קודם בטלפון
תוכלי לבדוק לי??תזכירי לי במוצש"ק לבדוק לך בעלונים.
איזה סגנון? חסידי?היי מישהי יודעת איפה יש חנות או מישהי שתוכל להתאים לי לשמלה מטפחת לאירוע בבני ברק אבל לא יקר מחפשת קשירה עדינה ורגילה לא יותר מידי קשקושים, או אפילו אם אתן יכולות לתת לי רעיונות.
איזה סגנון? חסידי?
לא חסידי, סגנון רגיל קשירה רגילהאיזה סגנון? חסידי?
יש אחת מהממת ברחוב חברון 0548418830היי מישהי יודעת איפה יש חנות או מישהי שתוכל להתאים לי לשמלה מטפחת לאירוע בבני ברק אבל לא יקר מחפשת קשירה עדינה ורגילה לא יותר מידי קשקושים, או אפילו אם אתן יכולות לתת לי רעיונות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: