אצלי קיימים מטבעות כאלוהיכן אפשר להשיג מטבע של מחצית הדולר (מכסף) לקיום מנהג מחצית השקל
זכורני ששנה שעברה היה איזה פרסום בענין
אודה למי שיוכל להמציא לי את הפרסום הנל או כל פרסום בענין
בדרך אגב, האם אפשר להשיג מטבע מקורי של מחצית השקל מזמן הבית?
מאיזה שנה?אצלי קיימים מטבעות כאלו
בכמה אתה מוכר 3 מטבעות ?אם אתה מעוניין יש אצלי מטבעות כאלו
אם מדובר על לפני 1964, אני מעונייןאם אתה מעוניין יש אצלי מטבעות כאלו
מוקדים למכירה ?תומכי שבת הר נוף הקימו כמה מוקדים עם המטבעות (אמרי שפר ועוד כמה,) תברר אצלם (אם אתה מי-ם)
גם בביכנ"ס הגר"א בהר נוף (קצנלבוגן 18) יש כל שנה.
מקום שבו יש 3 מטבעות מכסף כנ"ל, קונים אותם בכמה שרוצים בתנאי שאח"כ מיד נותנים אותם לקופה\ביכנ"ס בחזרה, זכר למחצית השקל.מוקדים למכירה ?
או מוקדים לתרום זכר למחצית השקל ?
אני מדבר על מי שמעוניין לקנות מטבעות כאלו (גבאי ביהכנ''ס וכדו')מקום שבו יש 3 מטבעות מכסף כנ"ל, קונים אותם בכמה שרוצים בתנאי שאח"כ מיד נותנים אותם לקופה\ביכנ"ס בחזרה, זכר למחצית השקל.
זה בשירות עצמי. (לפחות בהגר"א...)
איך ניתן ליצור קשר?מישהו אמר לי שניתן לקנות אצלו 3 מטבעות חצאי דולר מכסף - עד שנת 1964 - ב-200 שח,
(במודיעין עילית בלבד - 185 שח),
אם למישהו זה אקטואלי - אמסור פרטי יצירת קשר.
כעת ??איך ניתן ליצור קשר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: