איך מחליפים?האם החלפתם את האוזניות למטה? במקום של הרמקול?
צפה בקובץ המצורף 425035
אין לי כזה חץ..פותחים את החץ(מסומן בצהוב בנ"ל)
ובוחרים את הנכון
לוקח לו זמן להתעדכן
משום מה לא קיבלתי התראה שהגיבו לי. רק עכשיו ראיתי.מה החברה של המחשב והדגם
זהו שאין שם עוד אפשרויות.לתשומת לב
בתמונה שצרפת יש אפשרות להחליף התקן פלט
תוודא שמה שבחור שם הוא מה שאתה צריך
אין שם סמל של אוזניותנסה להיכנס לחיצה ימנית על סמל הרמקול בשורת המשימות/התקני השמעה ותבחר בסמל של האוזניות.
איך עושים את זה? ולמה צריך להתקין שוב אם המחשב חדש לגמרי?צריך להוריד דריבר של כרטיס קול ולהתקין שוב
דווקא לא דל, אלא אייסר, והיה לי קודם דל ומעולם לא קרה ליאם זה נייד של DELL זה בעיה מוכרת ומעצבנת שלהם
לא בכל המחשבים של דל יש את זה.דווקא לא דל, אלא אייסר, והיה לי קודם דל ומעולם לא קרה לי
אני מנסה להפעיל אותו וזה מה שאני מקבלתנסה את DRP
@יוסי מחשבים אתה יודע איך אני מתקן את זה?אני מנסה להפעיל אותו וזה מה שאני מקבלצפה בקובץ המצורף 429766
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: