מקצה הארץ-:)
משתמש מקצוען
תוכנה שיודעת ומכירה גם את השפה הארמית בדוקא, כלומר שאני מקריא את הטקסט והיא כותבת את זה אוטומטית בקובץ word.
תודה מראש!
תודה מראש!
חפשו פהתוכנה שיודעת ומכירה גם את השפה הארמית בדוקא, כלומר שאני מקריא את הטקסט והיא כותבת את זה אוטומטית בקובץ word.
תודה מראש!
ברור שיש. יש לי תוכנה כזו רק שהיא לא מבינה ארמית..נראה לך שיש כזה דבר? (הלוואי שיש)
אם יש מה צריך קלדנים?
איך משיגים אותהברור שיש. יש לי תוכנה כזו רק שהיא לא מבינה ארמית..
התוכנה שלי לא מבינה כלום. רק דרכה משמיעים ודרכה מקלידים בנוחות. אבל הבן אדם הוא המקליד.
לא יודע קיימת אצלי בוורדאיך משיגים אותה
כמה היא עולה?
כן,לא יודע קיימת אצלי בוורד
יש תוכנה נוספת וירטואליתתוכנה שיודעת ומכירה גם את השפה הארמית בדוקא, כלומר שאני מקריא את הטקסט והיא כותבת את זה אוטומטית בקובץ word.
תודה מראש!
עד כמה שידוע לי אני או כל גורם אחר לא משלם על תכנה זו.. אולי שולמו בזמן הרכישה באופן ח"פ? לא יודע.כן,
זה נמצא רק בוורד בגירסה המתקדמת 365
עם מנוי חודשי/שנתי.
תודה רבה, אבדוק שם.יש תוכנה נוספת וירטואלית
תנסה שם.
לא נראה לי.תודה רבה, אבדוק שם.
אפשר להוריד אותה?
מה? זה בלי תשלום? איך אני יכולה לשדרג לזה?עד כמה שידוע לי אני או כל גורם אחר לא משלם על תכנה זו.. אולי שולמו בזמן הרכישה באופן ח"פ? לא יודע.
אין לי מושג. אבדוק ואחזור בל"נ עם תשובה..מה? זה בלי תשלום? איך אני יכולה לשדרג לזה?
זה עם תשלום, זה כלול באופיס 365, אלא מה? אפשר לפרוץ כמובן.מה? זה בלי תשלום? איך אני יכולה לשדרג לזה?
זה במחשב של בית ספר ואת התוכנה רכשו דרך משרד החינוך, וכנראה זה מגיע כלול באופיס 365 כמו שכתב @צפוני אבודמה? זה בלי תשלום? איך אני יכולה לשדרג לזה?
אין בשפה עברית?! זה לא מכתיב בעברית..יש תוכנה נוספת וירטואלית
תנסה שם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: